2008. június 17.

Valami véget ér(t): 4. rész

Ebben a félévben - legnagyobb sajnálatomra - a korábbiaknál kevesebbet tudtam Fürstenfeldben lenni, hiszen egyrészt a kommunikációs gyakorlatom, másfelől a kommunikáció szakdolgozatom is több esetben hosszabb-rövidebb időre Magyarországra szólított. Ez a félév volt, amikor egy bejegyzésben a továbbtanulással kapcsolatban megemlékeztem arról, miként is lettem végül a KJF hallgatója. Ugyancsak ez a félév volt, amikor egy kisbuszt kapott a KJFF az egész szemeszter idejére.

A FürstenBräu is megünnepelte első születésnapját, mely igazi sikereit a KJFF hallgatói körében a megnyitásakor kint tartózkodó hallgatók körében érte el. A Fotóalbum mellett elindult a KJFF videoalbum is. Továbbá "egyedülálló lehetőséget kínált a KJF". És ismételten nyílt napot tartottunk. Természetesen (?) most is projekthét kapcsolódott az eseményhez.

A félév folyamán bemutatkozott a ZIS-FF, aki turizmus mesterszakot indít ősztől Fürstenfeldben, illetve a ZISREG is. Erre, a közel két évre visszatekintve ezeket a bejegyzéseket tartottam fontosnak kiemelni a sok közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése