2008. április 29.

Holnap KJFF nyílt nap!

Ne feledje senki, hogy holnap tartja nyílt napját a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központja. A nyílt napról részletesebben a tegnapi blogbejegyzésben, avagy a Fürstenfeldi Intézet hivatalos honlapján lehet olvasni. A nyílt nap keretein belül előadjuk Zsanival - a többiekhez hasonlóan - az általunk vállalt projekt prezentációját, mellyel úgy gondolom valóban sok munka volt, és reményeink szerint ez a holnapi eredményen is kellő képpen látszódni fog.

Ugyancsak a tegnapi blogbejegyzésben említettem, hogy élni fogok fellebbezési jogommal a suli által hozott döntés miatt a közéleti ösztöndíjra benyújtott pályázatom kapcsán. Emiatt ma - ahelyett, hogy a projektünkkel foglalkozhattam volna - jártam Szentgotthárdon, ahol feladtam a levelem. Ajánlottan és tértivevénnyel, irogasson (alá) a fősuli részéről a megbízott, ha már így döntöttek :)

Mivel most elsősorban a holnapi projektre kell koncentrálnunk, így sajnos csak ilyen rövidke bejegyzés jutott mára. Zárásként ismételten megemlíteném, hogy mindenkit sok szeretettel várunk a KJFF nyílt napján!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése