2008. március 11.

Teltház volt pénteken

Egyeseknek feltűnhetett, hogy az utóbbi időben kicsit sokat foglalkoztam az Odaát című sorozattal. Ennek elsősorban az az oka - azon felül, hogy valóban kedvelem -, hogy a gyakorlat, illetve a szakdolgozat miatt az elmúlt időszakot itthon töltöttem, aminek az eseményei nem voltak olyan mérvűek, hogy érdemes legyen itt publikálni őket. Mindamellett ez azt is jelenti, hogy a fürstenfeldi információk nem igazán jutnak el jelen pillanatban hozzám, így erről elég nehéz lenne bármit is írnom. Pedig szívesen megtenném.

Illetve annyit sikerült megtudnom, hogy a FürstenBräu születésnapi akciója mindenki érdeklődését felkeltette, így hatalmas tömeg volt, a kollégiumból is mindenki jelen volt. Bezzeg amikor én mondom, hogy menjünk el, akkor senki sem tart velem.

Hamarosan ismételten láthatom a Fürstenfeld táblát. (És nem csak fényképről) Kicsit ideje kiszakadni innen, és - már amennyire a szakdolgozat, és az egyéb házidolgozatok, miegyebek engedik - kikapcsolódni kicsit. Enni egy pizzát a David-ban, inni egy Großes Dunkles-t a FürstenBräu-ban, ebédelni a Kasamandl-ban, avagy épp a Canton-ban.

Mindemellett arról se feledkezzünk meg, hogy minden hónap utolsó szombatján Magyar Party. És ez - ha szépen lassan is, de - közeleg. Remélem ezúttal nagyobb lesz az érdeklődés, mint a februári alkalom esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése