2008. február 9.

Időpontütközés?

Egy többeket is érintő problémakört feszegettek az elmúlt napokban az iWiW üzenőfalon. (Itt emelném ki, ha már szóbakerült: mint jól látható, üzenőfal a neve, nem chat! Jó lenne, ha mindenki ennek megfelelően használná) A 4NNEKO tavaly lemaradt hallgatói számára meg lett hirdetve a szemeszter végére a svájci út. Ugyancsak a szemeszter vége felé várható a projekthét Fürstenfeldben alkalmazott nyelvészeti projektekből. Jó lenne azonban tudni, hogy ezeknek az időpontjai várhatóan ütköznek-e vagy sem. Mert például én, és még legalább 2 fő jelentkezett mindkét lehetőségre. Amennyiben azonban ütközés van, akkor a fürstenfeldi alkalmazott nyelvészeti projektekről le kellene mondanunk, és nekem például mielőbb meg kellene keresnem az oktatómat a tantárgy egyéb módon történő teljesítésével kapcsolatban. Ugyanakkor: Ha ütközés van, és mindenki a svájci út mellett dönt, akkor felmerül a kérdés, hogy megvan-e a szükséges létszám a fürstenfeldi alkalmazott nyelvészeti projektek tantárgyhoz, avagy a szükséges szám alá csökken így a létszám? Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha mindkettőn lehetőség(em) lenne részt venni.

Kedves fürstenfeldi germanisztikások! Először is remélem immár ti is a blogolvasóim népes táborának tagjai vagytok. Másfelől: Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának Fotóalbuma ezen a címen elérhető. Reményeim szerint minél több képet küldtök be számunkra, melyekkel bővíthetjük az albumot. Képeket nálam, illetve Gábornál adhattok le CD-n, DVD-n, pendrive-on. Emlékeztetnék mindenkit arra - a későbbi esetleges félreértések elkerülése végett -, hogy a Creative Commons Nevezd meg! 2.5 Magyarország licence alapján kerülnek a képek publikálásra. A TyBlognak is van egyébként saját fotóalbuma, ami itt érhető el.

Mai napra zárásként megemlíteném sztárszületésnaposunkat. Ő nem más, mint David (Lee) Gallagher. A többség számára a Hetedik mennyország című sorozat Simon Camden szerepe, avagy a Nicsak, ki beszél most című film juthat a neve hallatán eszébe. Emellett játszott még a Richie Rich 2 - A rosszcsont karácsonya, valamint A bermuda háromszög titka című filmekben is például. A színész 1985. február 9-én született (College Point, New York), vagyis ma ünnepli egészen pontosan a 23. születésnapját.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése