2010. január 20.

Ausztrál Open: A 4. nap programja

A 2010-es év első Grand Slam tornájának, az Australian Opennek a negyedik játéknapján Novak Djokovic és Marco Chiudinelli mérkőzésével kezdődik a Rod Laver Aréna programja. Azonban nem csak itt, hanem a Hisense Arénában is férfi egyes mérkőzéssel indítanak, ott a Marcos Baghdatis - David Ferrer találkozó lesz látható. Túl egyhangúak azért nem akartak lenni a szervezők, így a Margaret Court Arena első találkozója női mérkőzés, a két érdekelt pedig Gisela Dulko és Ana Ivanovic.

A hazai pályán játszó Lleyton Hewitt kapta a Rod Laver Aréna délelőtti programjának utolsó, tehát harmadik mérkőzését, amit az amerikai Donald Young ellen játszhat. Akik a svájci világelsőre kíváncsiak, ezúttal nem kell korán kelniük, ugyanis az esti sáv első mérkőzéseként legkorábban helyi idő szerint 19 órakor léphet pályára Victor Hanescu ellen. Korábbi mérlegük különösebb aggodalomra nem ad okot a Federer rajongóknak, hiszen mindhárom eddigi találkozójukat a svájci nyerte meg.

A Czink Melindát szoros három szettes mérkőzésen búcsúztató Stefanie Voegele Victoria Azarenka ellen lép pályára a 2-es pálya második találkozóján. Szávay Ágnes is játszik ma. Ő a 3-as pálya második slotját kapta meg, ellenfele Na Li lesz.