2009. szeptember 5.

Nyaralás 2009: 0. nap

Éééés.... elérkezett az idei nyaralás ideje. Azért írom a mai napra, hogy 0. nap, hiszen azon kívül, hogy megérkeztünk, check-in, továbbá pár dolog megvásárlása nem igazán történt, és 1. napnak inkább azt tartom, amelyik már az első teljes, amikor valami program is lehetséges már.

Az időjárás amolyan felemás. Szerencsére nem esik, sőt, ha a szél nem fújt volna, akkor lényegében egész korrekt idő lenne. Az előrejelzés szerint holnap még hasonló időre kell számítani, de aztán javulni fog. Mondjuk ha mégsem így lenne, akkor szerencsére az apartmanban van fűtés, szóval megfagyni nem fogunk :-)

Tavaly óta változás, hogy üdvözléskor már nem jár a pohár pezsgő (hmm... kár...), illetve a sorompónál sem láttam biztonsági őrt. Ja igen, a Birdland önreklám csatornája is kikerült a TV adói közül. Ha figyelembe vesszük, hogy tavaly is már eléggé akadt és több helyen a hangja is elment a filmnek, akkor annyira azért nem meglepő. És erről jut eszembe... úgy látszik a Birdland News (vagy vmi hasonló nevű) újság sem jutott el a második évfolyamig. Hmm... :-( A városban is történt némi változás. Az Európa út végén (vagy elején, nézőpont kérdése) lévő telken felépült egy CBA áruház, illetve hamarosan nyit mellette egy DM is.

Szerencsére továbbra is van internet minden szobában, így a nyaralás ideje alatt sem kell nélkülözni a frissítéseket a TyBlogon :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése