2007. november 23.

Új zenei lista

Frissült a zenei lista itt a blogon. Emellett sajnos az utóbbi időben tapasztaltuk, hogy többször nem akar elindulni. Ennek oka feltehezően a szolgáltatónál keresendő, hiszen ilyenkor általában a zenei állományuk is csak korlátozottan hozzáférhető megfigyeléseink szerint. Mindenesetre amikor épp működik, akkor kéretik bőszen hallgatni.

Új szolgáltatással frissült a TyBlog. Immár e-mail értesítő is kérhető (azoknak, akik nem szeretik/ismerik az RSS szolgáltatást). Valamint frissült az RSS Feed elérhetősége (FeedBurner-en keresztüli címre változott, kéretik frissíteni).

Holnap este baksör (Bockbier) a FürstenBräu-ban. Ha valaki ment, akkor kéretik beszámolni róla, én ugyanis sajnos lemaradok róla. Ott lesz Fürstenfeld város polgármestere, Werner Gutzwar is, valamint 8 órától 10 óráig ingyenes a baksör, melyhez külön menüt állítottak össze. Emellett tíz óra után is féláron kapható a baksör. Csak tipp, de szerintem teltház lesz.

A TyBlog Szerkesztőségéhez eljutott információk szerint többen is érdekeltek TDK-ban. Ugyancsak a TyBlog Szerkesztőségéhez eljutott információk szerint ma kellett megjelenni az érintetteknek Székesfehérváron, és immár eredményekkel, élményekkel is tudnak szolgálni a résztvevők. Kéretik nem fukarkodni a szavakkal. Gyerünk billentyűzetet ragadni, és mielőbb megírni az élménybeszámolót, illetve az elért eredményt. Anélkül sajnos nem tudunk gratulálni. Az ugyanis mindenkinek kijár úgy gondolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése