2007. szeptember 13.

Újabb út Fürstenfeldbe

A mai napon ismételten Fürstenfeldbe utaztunk. Ahhoz ugyanis, hogy az Ambulatorium Pfeilbiurgba mehessek, előbb kellett egy beutalót írnia egy ottani orvosnak. Az iskolaépülethez közeli Dr. Margit Pollinger-Löffler -t kerestük fel ezügyben, ahol az aszisztensnek némi bonyodalmat okozott az EU kártya. Az addig rendben van, hogy nem tud magyarul,de ezek egységesek, vagyis bárhol kiállított EU-s kártya egyes sorai ugyanannak felelnek meg. Végül közös erővel leküzdöttük, a beutalót az Ambulatorium Pfeilburgban már le is adtam, ahol az első négy kezelés időpontját már le is fixáltuk.

Hazafelé Oberwart-nál benéztünk a Merkur-ba. Ha már arrra jártunk, és meg volt a lehetőség, akkor gyorsan beléptem a 'Friends of Merkur" klubba. A Billához hasonlóan itt is jelentkezéskor egy papírlapot kaptam, a végleges kártyát majd postán küldik. Egyébként nincs is messze, a GPS szerint kb. 30 perces út a Fürstenfeld-Oberwart útvonal. Olykor ugyan a főút helyett "úttalan utakon" mentünk, de nem egyedül voltunk így, meglepően nagy volt a forgalom.

Mindamellett a GPS utazásaink alkalmával azon a településen is keresztül vitt, ahol anno a Melitta-Melinda párossal Himler házát néztük meg. És azon az úton is keresztül vitt a GPS, amerre Melitta jött visszafele. Ez ugyancsak egy igencsak alsóbb rendű út, olykor egysávos, valamint fahidas. Szép egy háza van egyébként ott a Himlernek, ráadásul jó nagy is. No igen, bizonyára jól megy a Mercedes, Chrysler, Dodge és Jeep értékesítés az altenmarkti autókereskedésben. Ráadásul egyébként a helyi politikában is részt vesz, sőt a tavalyi ünnepélyes KJFF tanévnyitónak is díszvendége volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése