2008. szeptember 30.

Garanciális probléma?

Az elmúlt napokban említettem, hogy járt memóriabővítésen a PDA-m, mely "műtét" megeshet, hogy rosszul sikeredett, ami miatt ismét meg kell látogatnia a szakszervizt a készüléknek. Hogy valóban ezzel a ramcserével összefüggésbe hozható-e a hibajelenség, az majd csak csütörtökön fog kiderülni. A szerviz részéről egyébként elismerés, hogy gyorsan és korrekten reagáltak az esetleges garanciális problémát felvető levelemre.

Emlékeztetnék mindenkit, hogy ott jobbra fent szavazni kellene, ugyanis nemsokára lejár a határideje, amit beállítottam neki, és mindehhez - és a mért látogatottsághoz - képest relatív kevés válasz érkezett. Emellett pedig az F1Portal.hu Fórum is várja még mindig az íráskényszerben szenvedőket.

Mára egy ilyen rövid, igazán lényeges elemeket mellőző bejegyzés sikeredett. Valódi hírértéke talán annak van, hogy megújult a myVIP, mely jelenleg három alap kinézettel indult - mely sokak nemtetszését váltotta ki -, de mielőtt mindenki megrohamozná a faliújságukat szidalmaikkal, leszögezném: hamarosan várhatók új kinézetek is, és a céltalan "desz@r, visszaarégitdeazonnal" bejegyzések helyett az érdemi javaslatokat érdemes megfogalmazni, és elküldeni az e-mail címükre. Ilyen ötlet lehet például, hogy a kék kinézetnél igazán tehetnék feltűnőbbé, ha írt valaki a klubba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése