2007. november 8.

Pontosítás

A mai nap egy korábbi bejegyzésemet szeretném először pontosítani, ugyanis a jelek szerint egyesek némileg félreértették a benne foglaltakat. A hétfői rekord hosszúságú főzésről van szó, ahol természetesen az érdemi munka tartott 7 órán keresztül (és azon túl), nem pedig a vacsorára várakozás. Legalábbis nem hinném, hogy bárki is várta volna már délután 3-kor a vacsorát. Elismerés tehát azoknak, akik bármilyen formában hozzájárultak a hétfői és/vagy szerdai vacsora elkészültéhez.

Tegnap este végre ellátogattunk közösen a FürstenBräu-ba. Mivel többen nem kérték a koronájukat a fogyasztásuk után, így azon Gáborral osztoztunk. Ami érdekes volt, hogy elvileg éjjel 1-ig van nyitva a hely, most mégis már éjfélkor záróra volt. És végre készült kép a "literes kiszerelésről" is.
FürstenBräu
Ma kiderült, hogy Erika tanítási gyakorlata egy napot csúszni fog, ugyanis szerdán nem tud az iskola részéről senki sem jelen lenni az óráján, illetve ugyanez előfordulhat Bea vizsgatanításával is, aki a mai betegszabadság miatt ugyancsak szerdán fejezné be a gyakorlatot. Így tehát végül szép sorban sikerül végeznünk, mert nekem pedig pénteken lesz a vizsgatanításom. Elvileg a főiskola részéről Gábor mellett Melinda is jelen lesz, reméljük valóban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése