2007. november 5.

Guiness-rekord?

Úgy gondolom ma megdöntöttük a vacsorára várakozás Guiness rekordját. Délután 3 óra körül elkezdődtek már a vacsora munkálatai. Itt még bizonyára sokan esélyesnek tartották, hogy vacsoraidőre készen is lesz az étel. Ahogy haladtak előre a percek (khm... órák), úgy kezdett fogyni minden remény arra, hogy valaha enni is fogunk. Vacsoraidőre jutottunk el addig, hogy az első darabok elkészültek, de enni még nem lehetett, mert "várjunk meg mindenkit" szlogen volt érvényben. Mire 30 főre elkészül minden, az nem két perc. Ezt az állítást közel 30 ember tudja igazolni bármikor. Végül 7 órával (!) a kezdést követően, vagyis este 10 órakor elkészült minden, jöhetett a jól megérdemelt vacsora.

Az étellel egyébként - leszámítva az elkészültének sebességét - semmi probléma nem volt. Néhányan felvezetőként Korn-t ittak, ittunk. Majd mellette és utána is, illetve az Averna is megkóstolásra került. (Továbbá kinek mi...) A hangulat úgy gondolom jó volt, főleg miután a várakozás miatti holtpontokon sikerült túljutni. Melindáék is családilag hivatalosak voltak az eseményre, és a két gyerekük jól érezték magukat. Úgy gondolom este nem lesz/volt gond a lefekvéssel, jól fognak majd aludni.

A legfrissebb információk szerint várhatóan kicsit később érkezik csak vissza Fürstenfeldbe a Stratusom. Előreláthatóan a következő hét második felére, végére prognosztizálható, hogy legkorábban visszakapom, és újra élvezhetem. Ez abból a szempontból "kellemetlen", hogy jövőhét kedden végez Bea, szerdán végez Erika, és az rendben van, hogy pénteken hozzám kell majd bejönnie Gábornak (vizsgatanítás), de ehhez előbb még valamit ki kell találnom a csütörtöki átjutásra.

Újságcikk a KJFF-ről:
Grenzlandecho

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése