2007. május 17.

Kérdőív

Tegnap az egész IKEÁ-ban egy darabbal nem futottunk össze, ma az egyik ismerősünk boltjába csak benéztünk, egyből az úszógyertyákon akadt meg a szemem. Nem, nem nekem kell, Zsófinak vágyai netovábbja. Sajnos az az ötletem nem tetszett neki, hogy vegyen hagyományos gyertyát és tanítsa meg ő úszni őket. Mindössze már csak azt az egy dolgot nem értem, hogy miért is annyira fontos, hogy egy gyertya tudjon úszni?

Miközben úszik a gyertya, mi KJF-esek kifejezhetjük véleményünket az oktatási és infrastrukturális szolgáltatásokkal kapcsolatban a főiskolán, mint minden évben tehettük eddig is. A kissé nehézkes papír alapú formát már tavaly felváltotta az online kérdőív, ezúttal is webes felületen tölthetjük ki. Hajrá, osszátok, osszuk meg véleményünket. (A kérdőív 2007 június 20-ig tölthető ki.)

Mivel szóba került a főiskola, így akkor itt említeném meg, hogy a múlt heti nyílt napról néhány kép felkerült a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Oktatási Központjának Képtárába, kéretik megnézni őket. Pár rövid szóban itt a blogban is szó esett róla. Aki esetleg hosszabb leírást, esetleg cikket, vagy további képeket is talált róla az interneten, legyen olyan kedves, és keressen meg a címmel e-mailben. Jut eszembe: a csoportképet az újságírótól el kellene kérni, hogy fel tudjuk tenni a képtárunkba. Cserébe, amiért mi is küldtünk képeket neki. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése