2007. április 24.

Közelgő határidők

Milyen jó is volt, amikor március 11-én még csak arról szólt a blogbejegyzés, hogy közel 2 hónap múlva le kell adni a szakdolgozati témaválasztást igazoló lapokat. Az idő azóta szépen lejárt, illetve hamarosan lejár. Ez idő alatt mindenkinek legalább 2 konzulenst és konzulensenként 1-1 témát kellett találnia a szakdolgozathoz. Azt hiszem a többségre igaz akkori utolsó gondolatom:
Bár hihetetlenül távolinak tűnik, ilyenkor mégis olyan, mintha holnap lenne már április 30.
Más határidő is elérkezett, illetve hamarosan elérkezik. Április 28-án éjfélig el kell küldeni a Retorika házidolgozatokat Martin Luther King Van egy álmom című beszédéről. Valamivel később, de ugyancsak közeledik Dér Csilla Stilisztika házidolgozatának leadási határideje. Mindemellett nem szabad megfeledkezni a közvélemény-kutatás házidolgozatról sem.

Szerencsénkre a német tanszék ismételten korrektül kezeli azt, hogy Fürstenfeldben tanulunk, így a tanszék helyett elengendő, ha a leadási határidőig Melindához megérkeznek a lapok. Ha minden igaz hasonló kérést tettünk a kommunikáció tanszék felé, nem tudok egyenlőre válaszukról. Az ő pozitív hozzáállásuk a témához már kevésbé biztosított.

Erről jut eszembe: Egyes kósza hírek szerint az április 30. valójában május 2. Meg tudja valaki erősíteni a szakdolgozatos határidő módosítását?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése