2009. szeptember 9.

Nyaralás 2009: 4. nap

A mai nap egy új éttermet próbáltunk ki a változatosság jegyében. Ez a Bük főutcáján található Kespub Étterem és Söröző. Az áraik némileg olcsóbbak, mint az általunk eddig látogatott Jaffa Étterem árai. Ami némileg furcsa volt, hogy a 350 Ft-os húsleves csigatésztával egy kisebb csészében, míg a 40 Ft-tal drágább húsleves májgombóccal már egy nagyobb tálban érkezett. Sajnos ha nem tudtam volna, hogy mit rendelek, akkor csupán íz alapján nem derült volna ki, mert például a májgombócnak sem volt sok íze, ami volt, az sem hasonlított a májgombócra, illetve a lé maga is íztelen volt. A szüleim által rendelt marhapörkölt is eléggé sósra sikerült. Az általam rendelt Cordon bleu elfogadható volt, de a hasábburgonya lehetett volna jobb is. Desszerttel nem próbálkoztam, mert némileg egyhangúan szinte csak palacsintát lehetett volna rendelni. A kiszolgálás a Jaffa Pubhoz viszonyítva lassabb volt, de általánosságban nézve szerintem rendben volt e téren.

Délután DVD nézés (is) volt, mert bár eddig ez esti program volt, de ma a szüleim a Magyarország - Portugália mérkőzést akarták nézni - nézik is -, így korábbra került a DVD-s program. Ezúttal a Szüzet Szüntess (The Girl Next Door) került sorra. Többször láttam már, de szeretem a filmet, így szívesen nézem meg újra és újra. Bár már szerepelt a blogban a film, emlékeztetőül röviden a Port.hu leírása:
A tanulmányait illetően Matthew roppant sikeres, csajozni viszont nem igazán tud, egészen pontosan még nem is próbált randizni egyetlen lánnyal sem. A gyönyörű és titokzatos új szomszédlány felbukkanása azonban fenekestül felkavarja egysíkú életét. Matt halálosan szerelmes lesz a bombázóba. És a bomba hamarosan tényleg robban: kiderül, hogy a lány annak idején pornósztárként kereste a kenyerét. A gondokat tetézi, hogy az új szerelemmel együtt a kissé agresszív fazonú, rámenős ex-strici és számos alvilági figura is a nyakába szakad az érettségire gyúró fiúnak."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése