2009. augusztus 30.

Már csak pár nap

Az US Open visszaszámlálása mellett - mely jobb oldalt látható - egy személyes visszaszámlálást is tartok. Már egy hét sincs vissza az idei nyaralásig. A hely már ismert, a Birdland Villapark Bükfürdőn. Erről tavaly több bejegyzést is írtam, mely elég alaposan összefoglalja, amit tudni érdemes a helyről, illetve egy rakat kép került ide a blogba, illetve a többség a fotóalbumba. A korábbi bejegyzések itt, itt, itt, itt, itt, és itt érhetők el.

A linkelt bejegyzésekből látható, hogy az akkori programban szerepelt például a Győri Állatkert, mely külön albumot is kapott a fotóalbumban. Idén a tervek között szerepel egy bécsi kirándulás, Schönbrunn. A karácsonyi vásár idején ugyan jártunk már ott, de akkor tél is volt, hiden is volt, no meg erősen szeles is. Továbbá ha úgy jön össze, akkor Zsófival is találkozhatok Bécsben, aki nyár közepe óta ott dolgozik. Felmerült Fürstenfeld is, hiszen elérhető közelségben van Bükfürdőről, de a pontos program majd úgyis alakul, és mindez az időjárástól is függ majd.

A nyaralást követően pedig egy másik út is kilátásban van. Hogy pontosan mi és mikor, arról hamarosan írok, de még a tervezés és szervezés stádiumában van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése