2009. július 19.

Boldog Születésnapot Jared!

A mai napon ünnepli 27. születésnapját Jared Tristan Padalecki, akit a magyar nézők elsősorban Sam Winchesterként ismerhetnek az Odaát (Supernatural) című sorozatból, illetve Dean Foresterként a Szívek szállodájából (Gilmore Girls). Mivel egy évvel ezelőtt elég részletesen írtam róla, illetve addigi pályafutásáról, így inkább most csak az azóta eltelt időszakkal foglalkoznék.

Akkor még dolgozott a Péntek 13 című filmen, ez azóta a világ szerencsésebb felén idén február 13-án bemutatásra került, itthon azonban moziban nem lesz látható a film, a dvd kiadása pedig ősszel várható. Két formában tervezik a hazai megjelenését, az egyik a Jason maszkos limitált széria 29 990 Ft-ért, mely csak elegendő megrendelés esetén lesz elérhető, illetve a hagyományos, melynek egyelőre nincs ára. A trailert korábban már láthattátok a blogban. A filmben egyébként Clay Miller szerepét formálja meg. Aki esetleg már látta a filmet, örülnék neki, ha pár szót írna róla kommentben, mert nekem még nem volt szerencsém hozzá.

A másik újdonság - amiről azonban év közben szintén írtam -, hogy a BuddyTV összeállította a "TV's 50 Sexiest Men of 2008" listát, ahol a Winchester testvéreket alakító színészek meglehetősen jó eredményeket értek el. A Dean Winchestert alakító Jensen Ackles a hetedik, míg a Sam Winchester karakterét megformáló Jared Padalecki a lista legelőkelőbb helyén, az első helyen végzett. Olyan színészeket utasítottak maguk mögé, mint Gale Harold, Barry Watson, Milo Ventimiglia, avagy Chad Michael Murray.

Mindezek után nem maradt más hátra, mint megismételnem a bejegyzés címében szereplő mondatot. Boldog 27. születésnapot Jared Padalecki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése