2009. február 7.

Supernatural: 1 hónap szünet

A tegnapi napon vetítették Amerikában a Supernatural (nálunk Odaát) című sorozat 4. évadjának 14. részét. Ezt követően egy rövid szünetre megy a sorozat, legközelebb - mint az a jobboldali hasábban is látható - március 5-én jelentkezik új résszel. Több helyen olvasható, hogy a szünet (egyik) oka, hogy a február az a hónap, amikor a Nielsen ratingek segítségével lemérik a sorozatok nézettségét, hogy ez alapján meg tudják határozni a hirdetési árakat, a tévék ezért ilyenkor adják le a legjobb részeket a sorozataikból. Idén azonban az Amerikában február 17-re tervezett digitális átállás miatt átrakták ezt a mérést márciusra, tartva attól, hogy az átállás belezavar a mérésbe. Azóta ugyan nyárra kitolták a digitális átállás idejét, a szünet azonban már megmaradt, így többek közt a Supernatural is egy hónapos pihenőre megy most.

Mindeközben itthon természetesen továbbra is szerda esténként látható a Viasat3 műsorán a sorozat első évadja, jelenleg a hatodik rész kerül majd sorra, mely magyarul a Barát a bajban címet viseli. A második évad DVD-s megjelenését illetően sajnos továbbra sincs semmilyen információ, ahogy a harmadik évad TV-s premierjéről sem, pedig - mint azt korábbi bejegyzésben már leírtam - a szinkron már rég elkészült, és a Spanyolországban megjelent DVD tartalmazza is a magyar szinkront.

A BuddyTV összeállította a "TV's 50 Sexiest Men of 2008" listát, ahol a Winchester testvéreket alakító színészek meglehetősen jó eredményeket értek el. A Dean Winchestert alakító Jensen Ackles a hetedik, míg a Sam Winchester karakterét megformáló Jared Padalecki a lista legelőkelőbb helyén, az első helyen végzett. Olyan színészeket utasítottak maguk mögé, mint Gale Harold, Barry Watson, Milo Ventimiglia, avagy Chad Michael Murray. A teljes lista az alábbi linken tekinthető meg. (Mivel volt aki félreértette, így inkább leírom: Az 50. helytől az 1. hely felé lehet haladni a listán, és nem fordítva - ergo nézd a # utáni számot)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése