2009. január 22.

Hétvégén: Educatio 2009

Vannak dolgok, amit nem lehet elégszer elmondani. Ilyen a most hétvégén megrendezésre kerülő Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, melyre minden idén felvételizőnek érdemes elmennie. A rendezvényen a Kodolányi János Főiskola is képviselteti magát az "A" pavilon F027-es standjánál. A főiskola egy különleges meglepetéssel várja a standjára ellátogatókat, exkluzív zártkörű filmvetítésekre nyerhetnek jegyet, ha a szerencse melléjük szegődik. Ezzel egyidőben várják az érdeklődőket a Kodolányi nyílt napján is, mind Székesfehérváron, mind Budapesten.

Számos más nyeremény mellett A hercegnő és A szabadság útjai premier filmeket nézheti meg 200 szerencsés, ha részt vesz a Kodolányi játékán. A két napos felsőoktatási kiállítás F027-es standján a játék mellett természetesen minden tájékoztatást is megkapnak az érdeklődők a főiskolán folyó 10 alapszakról, 19 szakirányról és 28 specializációról. Ha azonban személyesen szeretnék megtekinteni a főiskola épületeit, kérdeznének leendő tanáraiktól, vagy szakjaik bemutatkozását hallgatnák meg élőben, lehetőség nyílik a Kodolányi nyílt napjára is ellátogatni január 24-én, szombaton 14 órától. Az Educatio kiállításról Kodolányis különjárattal is átmehetnek az érdeklődők a főiskola Frangepán utcai épületébe, ahol részt vehetnek a nyílt napon.

Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás
Helyszín: SYMA Sport és Rendezvényközpont, "A" és "C" pavilon
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Időpont: 2009. január 23-24.
Nyitva tartás: 10-17 óra között
KJF Stand: "A" pavilon, F027 (térkép)
(Mindkét nap a 10 és 11 óra között érkezők nyereményszelvényt kapnak, amivel értékes ajándékokat nyerhetnek.)

A nyílt napról további információ a http://felveteli.kodolanyi.hu oldalon olvasható. Továbbá a jövő héten folytatódik a KJF Online Fogadóórája, ennek programjáról folyamatosan közöl rövid felhívásokat a TyBlog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése