2008. december 7.

Holnap Bécs

Ma este jönnek ki a szüleim. Ha minden igaz, akkor este megyünk a FürstenBräuba (hogy vacsi is lesz-e vagy csak az italválasztékból válogatunk, majd kiderül). Erről jut eszembe: Meg lett hosszabbítva az akció, vagyis továbbra is vasárnap 17 órától minden ital féláron kapható. Szóval ha valaki épp ezen a napon járna errefele, mindenképp érdemes az akciót kihasználnia.

A holnapi napon pedig Bécsbe megyünk, a tervek szerint elsőként a Schönbrunni kastélyt nézzük meg, majd a városközpont pár érdekesebb részét, végül pedig a karácsonyi vásárt. Hogy végül mire mennyi időt szánunk, az nagyban az időjárás függvénye, mely a jelek szerint nem mutat esőt, reméljük ez így is lesz. Sajnos szelet annál inkább jósol, 20km/h óra feletti északnyugati szél várható 1-5 fok mellett. Az ég pedig változóan felhős lesz. (Értsd: délelőtt nagyon, délután kevésbé, akkor már a nap is kisüt)

Aki szeretne kicsit nosztalgiázni, erre a linkre kattintva elolvashatja, hogy mit írtam tavaly a bécsi kirándulásról, mely pontosan egy évvel a mostani előtt volt, azaz 2008. december 8-án.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése