2008. december 13.

Ajándékhoroszkóp

Karácsony közeledtével jó lenne tudni – vagy legalább sejteni –, hogy mivel lepjük meg a férjünket, feleségünket, anyánkat, apánkat, barátunkat, kollégánkat stb. Az asztrológia segíthet abban, hogy milyen a szülött érdeklődése, mihez vonzódik. Ezzel ötleteket kaphatunk, hogy mit is vegyünk vagy készítsünk neki. Természetesen kortól, nemtől és kultúrától függően lehetnek eltérések, de az asztrológia elég pontosan be tudja határolni, hogy melyik jegyű ember minek tud a legjobban örülni, vagyis mi a legtesthezállóbb ajándék számára. Meg is kérdezhetnénk szeretteinket erről, de izgalmasabb, ha meglepetést sikerül okoznunk nekik. A Nők Lapja Cafe Adventi különszáma segít a választásban.

Mérleg férfi:
Férfi létére nagyon sokra értékeli a finom holmikat és a divatos ruhadarabokat. Adhatunk neki finom anyagú pulóvert, szolid színű inget, nyakkendőt vagy puha sálat. Biztos örülni fog ezeknek, mert szeret öltözködni. Fontos, hogy eltaláljuk az ízlését, ezért ha bizonytalanok vagyunk, akkor inkább vele együtt vegyük meg! Annál nincs kellemetlenebb, mint hogy az ajándék kibontása után derüljön ki, hogy melléfogtunk, mert nem találtuk el az ízlését.
Bort vagy pezsgőt is vehetünk neki, de csak jó minőségűt. Előny, ha az üvege ízléses, különleges, és természetesen a csomagolás is igényes.
Szereti az édességeket, ezért jó ötlet egy különleges bonbon vagy szép fadobozos aszaltgyümölcs-tál, esetleg valami extra lekvár vagy szörp – de itt is fontos a csomagolás és díszítés.
Szereti a kultúrát, ezért vehetünk neki ajándékba színházjegyet, zenei CD-t vagy koncert-DVD-t is. Értékelni fogja, ha valami különleges albummal lepjük meg. Itt is fontos lenne, hogy előre kipuhatoljuk a zenei ízlését.

(Forrás: Nők Lapja Cafe)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése