2008. november 8.

Visszatér a Shark

Ünnepi pillanat, ezúttal még időben szólok TV műsorral kapcsolatban. Visszatér a TV2 műsorára a Shark - Törvényszéki nyomozó című sorozat. Kicsit hiányossan láttam az eddigi részeket, de az alapján megtetszett. Most az 1x21 résznél folytatják a sorozatot, aki szeretne bekapcsolódni, november 19-én (szerdán) 22:40-től megteheti. Várhatóan amint a tv2 celebes műsora véget ér, akkor előrébbre kerül majd. Addig pedig kitartás.

A jó hír mellé egy rossz is. Az ötödik évad vetítésével véget ért az X-Akták a Cool műsorán, egyelőre nincs információ arról, hogy mikor tervezi - legalábbis remélem tervezi - a hatodik évad műsorra tűzését. Hétfőtől a CSI:Miami helyszínelők látható a helyén. Aki még nem látta volna, ezt is bátran ajánlom, ugyanis ez és a CSI: A helyszínelők tetszik nekem, a New Yorkos változat már nem jött be.

Végezetül egy kis emlékeztető: Novemberben South Park éjszakák, részletek a tegnapi postban.

1 megjegyzés:

  1. Emlékeztető: Holnapután Shark! Egyébként nemrég szerepelt vendégszereplőként a színés a Törtetők c. sorozatban a CC-n. Azt is érdemes nézni, csak az elején elfelejtettem postot írni róla, így a 3. évad környékén pedig már sok értelme nincs, hisz akkor már 2ről mindenki lemaradt, aki nem nézte.

    Üdv,
    TyBoR

    VálaszTörlés