2008. október 20.

Jön Az elnök emberei 7. évad DVD

A szemfülesek láthatták már, hogy a jobb oldalsó hasábban megjelent ismételten az Odaátos TV-műsor ajánló, emiatt is volt az, hogy nem írtam ma, illetve inkább még mondjuk tegnap arról, hogy ma este Odaát a Pro7 műsorán. Ezentúl is érdemes ott figyelni, mert ha valaki extra megjegyzésem nincs a soron következő részhez, akkor külön itt nem irogatnék mindig róla. Nem csak a Pro7 műsorán érkeztük meg a Supernatural második évadjához - már egy ideje -, hanem immár a hogyvolt is az első évad végére ért. Majd ha lesz időm és kedvem hozzá, akkor összegyűjtöm egy szép sorba a linkeket a könnyebb elérhetőség érdekében. Most azonban térjünk vissza a legfrissebbhez.

Ezúttal Annácska5 jóvoltából elkészült a második évad első részéhez a hogyvolt. Rövid ajánló belőle: "(...) Sammy Apunak meséli, hogy érezte Deant, és el is szalad, hogy egy ouija táblával térjen vissza Deanhez. Ki is akad rajta, de azért megpróbálják a biztonság kedvéért. És működik! Bátyus gyorsan a tudtára adja, hogy egy kaszás garázdálkodik a kórházban, és Deanre is vadászik. Meg kell hát állítani, ezért Sam rohan Johnhoz, akinek hűlt helye. De azért Sammy elhozza a naplóját, és megmutogatja Deannek a kaszásról szóló bejegyzést. Bátyus már rohan is Tessához, aki már nem a fehér pizsiben nyomja, hanem kaszáshoz méltó fekete ruhában. Ugyanis ő a kaszás, aki bármilyen alakot magára tud ölteni. A csaj győzködi Deant, hogy fogadja el a sorsot, de ez neki nem megy ilyen könnyen. (...)" Teljes egészében itt olvasható. Aki inkább a Szívek Szállodája ötödik évadjának utolsó hogyvoltját olvasná, annak pedig itt a helye.

Zárásként egy rövid DVD ajánló. Jön Az elnök emberei 7. évad DVD-n, egész pontosan alig több mint egy hét múlva, október 28-án jelenik meg. A legjutányosabb áron, 5% kedvezménnyel a NetPiacon rendelhetjük elő a DVD-t, melynek ára az előbb említett kedvezménnyel számolva 7591 Ft. A leadott megrendeléseket október 31-től teljesítik a honlapon szereplő kiírás szerint. A kapcsolódó rövid (?) ismertetőt átvettem a honlapjukról - remélhetőleg miután belinkeltem őket, ezt nem veszik zokon: "Az Elnök emberei segítségével a politika világába nyerhetünk betekintést - egy olyan világba, amelyről mindenkinek van véleménye, amihez látszólag mindenki ért, de amiről eddig talán senki sem gondolta volna, hogy ennyire izgalmas, fordulatos és szórakoztató is tud lenni. Amerika elnöke Josiah Bartlet, aki az országot elvezeti, bár egy biciklivel már könnyen meggyűlik a baja. Az állam irányításában segítségére van Leo MacGarry személyzeti vezető, aki a háttérben szövi a szálakat; az ő helyettese, Josh Lyman, aki jobban ért válságok kreálásához, mint azok megszüntetéséhez; C. J. Cregg elnöki szóvivő, aki könnyedén és tehetségesen válaszol a legrosszindulatúbb újságírói kérdésekre - még akkor is ha kollégái esetleg elfelejtik beavatni a legfrissebb történésekbe; Toby Ziegler kommunikációs igazgató, aki maró humoráról híresült el; valamint Sam Seaborn, Toby helyettese, akit inkább nőügyeiről ismernek, semmint politikai tevékenységéről. A hetedik évad nem csupán egy új kabinet beiktatását jelöli, de a sorozat lezárását is 22 felejthetetlen epizóddal, köztük az élőben felvett szenzációs Vinick-Santos kampányvitával. De az emlékezetes momentumok sora hosszan folytatható: Bartlet elnöknek (Martin Sheen) az országot fenyegető nukleáris szennyezéssel kell számolnia, a sorozat egyik főszerepét alakító John Spencer váratlan halála pedig teljesen új irányba tereli a cselekményt. "Úgy tűnik, alig ismertünk, Johnny" mondta Sheen az egyenes adásban közvetített megemlékezésben. Annyi azonban biztos, hogy Spencer utolsó alakítása mindörökre fennmarad Az elnök embereiben, ebben a páratlan sorozatban."

Aki pedig még nem rendelt volna a NetPiactól, számukra elárulom, hogy nem kell emiatt hezitálniuk. Eddig szinte kivétel nélkül náluk rendeltem netről DVD-t, és nem volt semmi gond velük, abszolút pozitívak a tapasztalataim. Aki nem West Wing rajongó, nekik is érdemes végigböngésznik a kínálatukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése