2008. október 9.

Einkaufszentrum Oberwart

Az előzetes várakozásokkal ellentétben délben még nem volt hatalmas tömeg a FürstenBräu-ban, bár egyértelműen többen voltak már, mint szoktak. Azért volt bőven foglalt asztal mára is, és egy órára megérkezett a "várva várt" tömeg is. Tündével egyébként szinte egyszerre értünk oda, én annyival előztem meg, hogy megrendeltem az ásványvizemet, mire megérkezett. Az ebéd hozta a szokásos színvonalat, nem véletlen tehát, hogy ekkora a tömeg, és a bezárt étterem vendégei is átjöttek (részben) ide. Holnap ismétlünk, azonban ezúttal máshova megyünk. Hogy hova, az majd holnap kiderül.

Az élet egyébként tömény izgalom itt kint, mivel lényegében egyedül vagyok itt, mert Áron relatív korán elmegy, és későn jön, így komoly kontaktus nincs köztünk. Bár így legalább nem zavartak abban, hogy a szakdolgozattal tudjak foglalkozni. Mindamellett pedig elvoltam Oberwartban, beváltottam a Merkurban a születésnapi kedvezményemet. Épül mellette már valamilyen bevásárlóközpont, így kicsit változott a forgalmi rend is. Behajtani ott kell, ahol eddig is, de a boltból kijövet az épülő üzletház előtt elvezető úton kell a következő körforgalomig elmenni. A tervek szerint 2009. áprilisában nyit meg az EO.

A Szívek Szállodája ötödik évadjának tizenhatodik és huszadik része közti epizódokhoz elkészült a hogyvolt, mely etapban utoljára tűnik fel Jared Padalecki Dean Forester szerepében a sorozatban. A teljes hogyvolt itt olvasható el, rövid részlet belőle pedig itt: "(...) Eközben Taylor annyira felbuzdult a Stars Hollow Múzeum sikerén, hogy véglegesíteni akarja, és ez az a pont, amikor már Luke kénytelen közbeszólni. Eddig tűrt, nyelt, és jó képet vágott mindenhez, az önkéntesek egyenpólójához, a közös imádkozáshoz, a hamisított tárgyak kiállításához, Taylor önkényuralmához, de most már nem bírja tovább. Nem csak az a baj, hogy ez a múzeum teljesen életképtelen, hanem ő ezt a házat magának akarja. Pontosabban magának és Lorelai-nak. Mert már egy ideje szemez vele, és elhatározta, hogy ha valaha megnősül, ezt a házat veszi meg, ezért udvarolta körül Taylort. (...)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése