2008. szeptember 18.

Supernatural S4 Premier

Elérkezett az Odaát-rajongók által várt nagy nap, és ma (vagyis magyar idő szerint csak 19-én éjjel 3-kor) kezdetét veszi Amerikában a The CW csatornán az Odaát című sorozat negyedik évadja. Ezzel kapcsolatban a SammyDean című magyar rajongói oldal összegyűjtötte az öt legfontosabb érvet, amiért - szerintük - mindenképp látni kell az évadpremiert. (SPOILER!)

1.) Dean találkozása Sammel
Minden Supernatural fan tudja, hogy Dean vissza fog térni a pokolból már az első epizód során. Azt nem tudjuk, hogyan és miért tér vissza, de azt megígérhetjük, hogy a Winchesterek találkozása nagyon szívbemarkoló lesz. Ne nyálas pillanatként képzeljük el, inkább olyanként, ami könnyeket csal majd a szemünkbe.

2.) Sam vezette az Impalát
Miután Dean visszatér, észreveszi, hogy Sam nem csak vezette a kocsiját, de egy iPod lejátszót is bemerészelt tenni a magnó helyére, hogy rock zenét tudjon hallgatni. El tudjuk képzelni, hogy nem fog repdesni a boldogságtól, ha megtudja, öccse vezette a baby-jét. Sam elvitte jópár körre a kocsit Dean engedélye nélkül, igen merész emberré vált Dean halála óta.

3.) Dean megemlíti az ő kis "Huncut Mellbimbóit"
Sajnos azt kell mondanunk, hogy képileg ugyan nem láthatjuk, viszont hallhatjuk, amint Jensen Ackles mondja a „huncut mellbimbókat” ami Dean jutalma.

4.) Sam egy lánnyal volt együtt, akinek Kristy a neve
Kristyt Genevieve Cortese játsza, és kiderülnek annak az okai ebben az epizódban, hogy miért is volt együtt Sammel.

5.) Valami van Dean után
Az, hogy Dean visszatért a pokolból, nem jelenti azt, hogy az élet csupa napsütés és vidámság. Miután visszatér, egy nagy erejű erővel találja szembe magát, hiszen ez nem is lenne a Supernatural, ha a Winchesterek nem lennének valami féle veszélyben.

Mindehhez kapcsolódóan a Kansascity Blog oldalán egy rövid video is látható az új évad első részének pár jelenetével. (SPOILER!)



A magyarországi folytatásról továbbra sincs információ, ellenben Németországban már biztos, hogy október 6-án kezdődik a második évad, és duplarészeket ad le a Pro7. Hétfőnként, 21:15-től érdemes az említett televíziós csatornára kapcsolni. Megjegyezném ezzel kapcsolatban, hogy az első évadból kimaradt festményes rész levetítését is tervezi a Pro7, de ennek időpontja egyelőre nem ismert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése