2008. szeptember 17.

Megújult a TyBlog

Ráncfelvarráson esett át a TyBlog. Ennek eredményeként a korábbi sablon egy új változatával érhető el tegnap éjjel óta a blog, melynek a színvilága is átalakult (erre először került sor a TyBlog-on), valamint bal oldalt is kapott egy új hasábot, mellyel remélhetőleg áttekinthetőbbé vált az oldal. Néhány elem kikerült ezekből a sávokból, megint mások pedig bekerültek. Jól látható helyre került a TyBlog Network doboz, ismét elérhető a KJF-es linkeket tartalmazó rész, ezúttal KJF Iránytű néven tért vissza. Megnőtt az időjárás box, és ezentúl Szekszárd és Fürstenfeld időjárása is látható. Újdonság az általam rendszeresen olvasott blogok legújabb bejegyzéseit tartalmazó doboz, ahol a tíz legfrissebb bejegyzés látható (1 post/blog). Eltűnt a "betekintő ablak", mely eddig a külső hivatkozások esetén előjött. Nem tudom, ki hogy viszonyult hozzá, de engem egyre inkább kezdett idegesíteni. Amit még nem elmílettem, az a megújult logo, mellyel jelenleg a sor végére értünk, de úgy gondolom senki sem fog meglepődni, ha a későbbiek folyamán folyamatosan 1-1 újdonság megjelenik a jobb (avagy immár a bal) hasábban.

A megújult blogban remélem megújul a látogatók hozzászólási kedve (már ha volt egyáltalán korábban ilyen), és bátran hozzá lehet majd szólni. Én pedig majd igyekszem olyan dolgokat írni, amihez valóban hozzá is lehet szólni. Ehhez például egyből bárki hozzá tud szólni, hiszen gondolom van valami véleménye a (megújult) blogról, melyről egyrészt (még kb. 30 napig) jobb felül szavazhat is (csak bátran!), itt pedig kifejthető bővebben a szavazat. Kommentelésre fel!

Akikben pedig túlteng a hozzászólási vágy, lépjen tovább az F1Portal.hu újraindult fórumára, ahol jó lenne, ha minél többen segítenének ismét hozzászólásokkal benépesíteni a fórumot. Lassan kezdem skizofrénnek érezni magam, hogy csak én írok (még). Előre is köszi annak, aki hozzászól - akár itt, akár a fórumon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése