2008. július 17.

Ösztöndíj index: 6,13

Korábban megemlítettem, hogy várhatóan ez lesz főiskolai tanulmányaim alatt az eddigi legjobb eredménnyel zárt félévem. (Hogy ez mennyire tekinthető pozitívumnak, avagy negatívumnak, attól most tekintsünk el) Mindezt alátámasztja a hivatalos eredmény is, a múlt héten ugyanis lezárták a 2007/2008. tanév II. szemeszterét. Eszerint - ha az ösztöndíj indexet vesszük alapul, akkor - 6,13-as átlaggal zártam ezt a félévet. Mindezt úgy, hogy az irodalom szigorlatom nem sikerült, nyelvészet szigorlatból pedig sajnos most (még) nem tudtam menni. Ezzel voltaképp el is árultam azoknak a tantárgyaknak a listáját, amik a következő félévre maradtak a német szakdolgozat és a záróvizsgák mellett. Ez az - átlagon felüli - eredmény természetesen azzal is együttjárt, hogy szépítette a teljes képzésre vetített tanulmányi átlagot.

Ma este ismételten lesz Traveler - Az utolsó vakáció az RTL Klub műsorán. A soron következő rész az ötödik lesz az összesen elkészült nyolc epizódból, mely magyar fordításban a "Hazugságok" címet viseli. A rész rövid ismertetője a Port.hu alapján:
Miután váratlanul felbukkant Will és megtudták, hogy mégis életben van, a két jó barát tovább nyomoz, hogy megtalálja a fiút. Willt azonban megbízói rabolták el és tartják fogva, mivel nem teljesítette maradéktalanul a megbízatását. Azzal próbálják vallomásra bírni, hogy megfenyegetik, megölik barátnőjét, Mayát, akit szintén foglyul ejtettek. Jay és Tyler eközben egy kulcs révén rábukkan Will többes személyazonosságára, majd elhatározzák, bármilyen veszélyes is, visszatérnek New Yorkba, hogy az ügy végére járjanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése