2008. július 29.

Nicki Aycox visszatér

Mára is egy friss információ a Supernatural negyedik évadjával kapcsolatban a Sorozatjunkie oldaláról: Nicki Aycox vissza fog térni egy epizódra, mint ahogy a Ghostfacers-bagázs is - utóbbiak kapni fognak saját sorozatot, lehet, hogy mobilra vagy netre, de az is lehet, hogy egy másik tévécsatornára.

Matt Damon egy amerikai televízióműsorban megerősítette a hírt, miszerint hamarosan újabb kislánnyal bővül a csalát. A kétéves Isabella után ugyanis ismét gyermekáldás elé néz a sztár argentin felesége, Luciana Barroso, akinek korábbi kapcsolatából már van egy kilencéves lánya is, Alexia. A 37 éves színész elárulta, hogy csak a szülőszobában, a gyermeket megpillantva döntik majd el, hogy mi legyen a neve. A részletek a Velvet oldalán olvashatók.

Tegnap Odaát, ma Szívek Szállodája hogyvolt. A jól bevált gyakorlat szerint egy rövid ajánló itt, teljes terjedelmében pedig ezen a linken keresztül olvasható el: "(...) Roryt Lorelai hazaküldte cédékért, és a másodperc törtrésze alatt rohan is utána Dean. Lesütött szemek, óvatos évődés, lassú oldalazás Rory szobája felé, egyszóval legmagasabb fokozatú katasztrófa-veszély. A katasztrófa pedig be is üt, ami már érett egy ideje, Dean előadja az ősi szöveget, kinek ki mennyire hiányzott stb., és bár Rory próbál némi racionalitást vinni a dologba (mégis mi van Lindsey-vel), Dean csak kidumálja a bugyijából. Nem működik a házasságuk, nem boldogok, Roryt szereti, stb, és ez Rorynak most elég ahhoz, hogy minden racionalitást félredobva ágyba bújjon egy nős férfival –életében először. (...)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése