2008. július 28.

TyBlog - Albamag: 2 - 0

A mai nap kiderült, hogy a TyBlog gyorsabb hírforrás a KJF házi online lapjánál, az Albamagnál. Egész pontosan a főiskola iránti töretlen érdeklődésről szóló cikkről beszélek, melyet ők is és a TyBlog is változatlan formában vett át a főiskola honlapjáról. Azonban: A TyBlog ezt azonnal, még június 25-én megtette, az Albamag azonban csak három napos késéssel, ma tette ezt meg. Vagyis a hírversenyt most elvesztették. Ugyancsak vesztett a tortás cikk publikálásában, ugyanis ezt a szintén 25-én megjelenő hírt a TyBlog már másnap publikálta, az Albamag pedig csak ma. Tehát eddig 2-0 nekünk. Ezért igényelnék magamnak egy kis KJF-es tortát. :)

Még egy gondolat a Kodolányival kapcsolatban, hátha olvassa valaki a marketing osztályról is. Ha kell, akkor van egy kis szabad hely ott jobb oldalon a blogban, ahol akár egy KJF Pótfelvételis hirdetés is elférne, én úgy látom. Ha a suli részéről is valaki így látná, akkor az elérhetőségem a rendszerben gondolom megtalálható. (Ez biztos, mert két e-mail címre is megkapom a hírleveleket)

Az ország legjobb főiskolájáról egyértelmű az asszociáció a (szerintem) legjobb most futó sorozatra, az Odaátra. Ezzel kapcsolatos hír, hogy Mitch Pileggi, akit az X-Akták Skinner igazgatóhelyetteseként (is) ismerhetünk, csatlakozik az Odaát negyedik évadához, mégpedig várhatóan állandó szereplőként. Erről jut eszembe, hogy van friss hogyvolt, íme a rövid ajánló belőle: "(...) Sam gyors hadarásban előáll az igazsággal: hogy látomásai vannak Max-ről és a gyilkosságokról, ami biztos nem lehet véletlen. Azért hozta így a sors, hogy segítsen a szegény sorsú zakkant csávón, blabla. Úgy tűnik Sammy jó ebben pszicho-rizsában, mert végülis kap Max-től 5 percet a meggyőzésre. Ahogy kettesben maradnak, Sam rögtön beveti bambiszemeit, azzal próbálja jobb belátásra bírni a csávót. Persze azt nem tudhatja, min ment át Max gyerekkorában, de mivel Mrs. Miller nem verte, szerinte nincs is oka megölni, el kéne engednie. Hát, ez elég gyenge érvelés, főleg hogy kiderül, a veréseknek nincs vége, Jim még mostanság is agyba-főbe verte a fiát. Ezért döntött úgy Max, hogy újonnan felfedezett képességét bosszúra fogja használni. (...)" Teljes terjedelmében itt olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése