2008. július 23.

Nem lesz falulakó Federer

Honlap este ismételten lesz Traveler - Az utolsó vakáció című sorozat 23:10 órás kezdettel az RTL Klub műsorán. A rész a Piszkos üzletek címet viseli. A rész a nyolc részes első (és egyetlen) évad hatodik epizódja lesz. Rövid leírás a Port.hu alapján:
Jay és Tyler a könyvtári rekeszben talált nyomokat követve New Yorkban megkeresik Tyler apja cégének egyik menedzserét, mivel rájöttek, hogy Will neve összefüggésbe hozható egy tőzsdei céggel. A cég egy alapítvány neve mögé bújva folytatott bennfentes kereskedést annak a biztosítónak a részvényeivel, amely a Drexler-múzeum kincseit biztosította. Tyler megdöbbenése határtalan, amikor kiderül, hogy személy szerint ki irányította az ügyletet, és milyen céljai voltak vele. Will eközben bosszút esküszik Maya haláláért, és elhatározza, szembeszáll akár az egész szervezettel is, hogy megbüntesse a lány gyilkosait.
Térjünk át egy kicsit a férfi teniszre, egész pontosan a svájci világelsőre, illetve Pekingre. A férfi teniszezők világranglistáját vezető Roger Federer mindent alárendel a sikernek, ezért úgy döntött, hogy a pekingi játékok ideje alatt nem lakik majd sportolótársaival az olimpiai faluban. A 12-szeres Grand Slam-győztes svájci csillag hangsúlyozta: elhatározását nem a szíve, hanem az esze diktálta, amely azt mondta, hogy egy hotelben jobban tud majd összpontosítani a tornára. (MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése