2008. július 10.

Határidő: Ma éjfél

Még éjfélig még lehet módosítani a felsőoktatási felvételi jelentkezések sorrendjén és lehet pótolni a hiányzó dokumentumokat, illetve változtatni a személyes adatokon. Ezt csak egyszer tehetik meg a jelentkezők. A módosítási kérelmeket, igazolásokat illetve bizonyítvány-másolatokat az Oktatási Hivatalnak címezve vagy személyesen az Educatio Kht. Ügyfélszolgálatán lehet leadni. A www.felvi.hu oldalról elérhető e-felvételi rendszeren keresztül is feltölthetik ezeket az adatokat. (MTI)

Emlékeztetőül jegyezném meg, hogy tavaly készült egy Apró döntések című bejegyzés a blogban a felvételi jelentkezési határidőhöz kapcsolódóan. Aki még nem olvasta, annak esetleg érdemes lehet gyorsan átfutni, és átgondolni, szeretne-e még változtatni valamit a jelentkezésén.

Ma este ismételten Traveler, ezúttal 23:15 órás kezdettel, a mai rész a rejtélyes nyom címet viseli, rövid ajánló hozzá a Port.hu segítségével:
Jay és Tyler a könyvtárban talált papírra alapozva elindul Deer Harborbe, ahonnét Will származik, hogy felderítsék, kik mozgatják a rejtélyes ügy szálait. Rábukkannak Mayára, Will egykori barátnőjére, aki megdöbbentő dolgokat tár fel egykori barátjukról. A hírszerzés és az elhárítás is bekapcsolódik az ügybe, miközben Chambers FBI-ügynök nem sokat halad a felgöngyölítéssel. A két fiú eközben többször is csak kevéssel kerüli el végzetét.
Ha egy másik képet nézünk a mai részből, akkor észrevehetjük, hogy a TyBlog Szerkesztőségén kívül a Traveler szerkesztői is szerethetik a Chryslereket, ugyanis a mai részben kettő is látható lesz. Nem, sajnos ez nem Stratus, de ha Chrysleren belül valamilyenre le kellene cserélnem a Stratusom, akkor - ha az összegtől eltekintünk - ezt a típust választanám. A mai részhez még annyit, hogy a negyedik rész lesz, tehát sajnos - milyen furcsa ezt leírni, de - a rész végén elérkezünk a sorozat feléhez. Addig azonban jó szórakozást hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése