2008. június 6.

Federer-Nadal álomdöntő a Roland Garros-on

Harmadszor is összecsap a párizsi fináléban Rafeal Nadal és Roger Federer: előbbi Novak Djokovicot, utóbbi Gael Monfilst búcsúztatva jutott a Roland Garros döntőjébe pénteken. A második helyen kiemelt Nadal három játszmában verte a harmadiknak rangsorolt Djokovicot. Federer négy játszmában, 3 óra 5 perc alatt nyert a hazai közönség előtt szereplő Monfils ellen. További részletek az Origo oldalán.

A Szívek Szállodája hogyvolt már olvasható a 3. évad 18. részétől egészen az évad végéig. Rövid ajánló itt: "(...) Dave kemény éjszakán van túl. Ugyanis elolvasta az EGÉSZ Bibliát az éjszaka folyamán, hogy megtalálja Mrs. Kim idézetét, úgyhogy most itt áll az ajtóban ugyanabban az öltönyben, kilazult nyakkendőben, zilált hajjal, véreres szemekkel (bár mindez nem áll neki rosszul), de az idézetet nem találta, és most a kegyelemdöfésért könyörög. Mrs. Kim először is el van kápráztatva, hiszen a Bibliát egy éjjel alatt kiolvasni nem kis teljesítmény, neki is mindössze háromszor (!) sikerült, másrészt pedig az idézet Shakespeare, mert néha lazítani is szeret. Erre az információra Dave kis híján holtan esik össze, de nagy szerencse, hogy mégsem, mert Mrs. Kim elengedi vele Lane-t a szalagavatóra! Szigorú Kim szabályok mellett persze, de kit érdekel, hiszen elérték, amin egy teljes évadon át ügyködtek, ez a szál már heppiend. (...)" Hosszabban pedig itt.

A szokásos párosításnak megfelelően a Szívek Szállodája hogyvolt mellett itt van az Odaáté is, ezúttal az első évad kilencedik részéé. Egy rövid kedvcsináló belőle: "(...) Már a jósnőnél, bocsánat médiumnál, vannak, aki egy pillanat alatt lesokkolja őket, mivel tudja a nevüket, sőt a de "nagyra nőttetek aranybogaraim" szöveget is lenyomja. És ráadásul úgy kiosztja Deant, hogy az csak hápogni tud, Sam pedig vigyorog teli pofával. Az az arckifejezés, tényleg nagyon ott volt. Kiderül, hogy Missouri nem tud túl sokat arról a lényről, ami a tüzet okozta, de nagyon gonosz volt. Persze Deant osztja folyamatosan. (...)" Teljes terjedelmében itt olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése