2008. április 22.

Nincs ösztöndíj

A jelek szerint immár nem gondolja úgy a főiskola, hogy a tevékenységem közéleti szempontból értékelendő lenne, ugyanis a mai napon a Kodolányi János Főiskola Ügyfélszolgálat honlapján közölt listán nem szerepel - sajnálatomra - a nyertesek közt a Neptun kódom. A nyertes pályázóknak természetesen gratulálok, ami vonatkozik az ugyancsak most publikált Kodolányi ösztöndíj (vagy mi a neve) győztes pályázóira is.

Másfelől örülök, mivel így már bátran levehetek 1-2 olyan blokkot a jobb oldali hasábból, ami kicsit idejét múlt, de mivel kötődött a KJFF-hez, így az ösztöndíj idejére nem akartam belefogni a változtatásba. Egész pontosan egyfelől a Videó összeállításra gondoltam, melyek az utóbbiakat már nem tartalmazták, továbbá már a megújult KJFF lapra is linkelhetők. Másfelől a KJF-linkek értelme vált megkérdőjelezhetővé, mert a megújult kezdőlappal rendelkező KJF oldalról már könnyedén elérhető bármelyik egy kattintással. Vagyis értelmetlen lenne kerülőúton, a TyBlog-on keresztül felkeresni őket. Mindazonáltal ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy más kontextusban a közeljövőben visszakerüljön KJFF-es box a jobb hasábba.

Természetesen ez csak pár változást jelent, és nem érinti az intézet és a TyBlog közti "együttműködést", hiszen az még az ösztöndíj előttre nyúlik vissza, és a jelek szerint azon túl is tart. Vagyis például amint lesz konkrét információm a KJFF nyílt napjáról, és hozzájárulnak a közléséhez, akkor írok róla, ahogy magáról az eseményről is. Valamint hamarosan pótlom - mint tegnap ígértem - az elmaradásomat is a beszámolókat illetően. Nem azért, mert bárki is elvárná tőlem, hanem én várom el magamtól.

Ha már felvetődött a nyílt nap, valamint az ehhez kapcsolódó projekthét, akkor közhírré tenném, hogy Telekocsi (khm... TeleStratus) felhívás keretén belül bátran lehet jelentkezni a Szekszárd-Fürstenfeld viszonylatra az érintetteknek. A vonatozókért pedig a KJFF intézet szervezésében megyünk.

Az autómról jutott eszembe, hogy átesett (már ha átesik bármin egy autó) a nyári felkészítő kurzuson, melynek következtében az alufelnik is szebben pompáznak, mint tették azt az előző nyári szezonban. Készítettem róla képet is, de ma valamiért nem szeretné a blogszolgáltató,, ha képeket is mellékelnék a bejegyzéshez (mindig visszatért bX-cvu52 hibaüzenettel), így ezeket majd holnap pótlom. Ez pedig megmarad egy képtelen bejegyzésnek.

1 megjegyzés:

  1. Aki figyelmes, és szokta lejjebb görgetni a honlapot, az láthatja, hogy teljesen nem tűnt el a KJF/KJFF a jobb hasábból, a TyBlog Fotóalbum alatt ott figyel a KJFF Fotóalbum legújabb 5 albumára mutató dinamikusan frissülő link is.

    Fontosnak tartottam ennyivel kiegészíteni a bejegyzést.

    TyBoR

    VálaszTörlés