2008. április 23.

Feltöltve

Mivel a mai nap már tökéletesen működik a képfeltöltés, így immár képpel is illusztrálom, hogy elkészült a kommunikáció szakos szakdolgozatom, a mellékelt képen épp a spirálos példány látható. Ezen kívül a mai nap feltöltöttem a DigiDoc (vagy DigiDok?) rendszerbe, kinyomtattam a szükséges dokumentumot, így most már minden feltétel adott ahhoz, hogy a holnapi nap folyamán leadjam a kész "remekművet". Kicsit azért furcsa, hogy kész, és már nem kell vele foglalkoznom, amikor előtte hónapokon keresztül szinte más nem is kerülhetett szóba, ha a főiskoláról volt szó. Azért a beadandóknak köszönhetően olyan sok időm nincs bánkódni ezen. Sőt, az egyik témáját illetően felvetődött bennem, hogy inkább írnám tovább a szakdolgozatom, mint azzal foglalkozzak. De sajnos ez nem így megy.

Ismételten ismételném tegnapi önmagam, pusztán azért, hogy immár a megfelelő képpel is illusztrálni tudjam a tegnap elmondottakat. Felkészült a nyári szezonra az autóm, ennek keretén belül megvolt a szükséges kerékcsere, valamint az alufelni is átesett egy kisebb ráncfelvarráson, hogy értelmes kinézetet kapjon. Szerintem egyébként jó lett, nem gondoltam volna, hogy egy apróbb ráncfelvarrás akár csodákra is képes. Azért örülök, hogy már itt a nyár, az alufelniken azért csak szebben mutat az autóm.

Ismét eltelt egy hét, ismét itt a legújabb Szívek szállodája hogyvolt, egész pontosan a második évad 15-19 részeiből, melyből egy rövid ajánló itt, részletek pedig az ajánló után található linkre kattintva olvashatók: "(...) Rorynál is érdekes a helyzet, annál is inkább, mert Paris és Jess már vagy egy órája ugyanabban a helyiségben tartózkodnak, és még áll a világegyetem. Sőt, kedélyesen elbeszélgetnek (irodalomról, mi másról), kiderül, hogy Jess Jane Austent is olvasott (!!!), és már szinte túl jó lenne a hangulat, amikor beállít Dean. Így már kevésbé jó a helyzet, de Jess még képes rontani is rajta, ugyanis most különösen elemében van, változatosabbnál változatosabb szófordulatokkal és többszörösen összetett mondatokkal cukkolja Deant , aki csak fő a saját levében. Vagy annyira dühös, hogy képtelen megszólalni, vagy Jess mondanivalóját próbálja kibogozni, egyelőre nem lehet eldönteni. Amikor magához tér a sokkból, akkor persze számon kéri Roryn, hogy mi a frászt keresett itt Jess, ha őt meg elhajtotta, és ez egy olyan hülye helyzet, amikor az igazság nem hangzik meggyőzően. De most jön az, ami nem volt: Paris megvillantja páratlan zsenialitását, és besegít! Azt mondja, ő kérte meg Roryt, hogy hívják át Jesst, mert bejön neki. Ettől Dean egy pillanatra elfehéredik, valószínűleg elképzelte, milyen utódaik születnének, de úgy dönt, hisz Rorynak. Ez a fordulat pedig tökéletesen összehozza a lányokat, és végül is Paris az, aki itt tölti az éjszakát egy jó kis régimódi pizsamaparti keretein belül, most már hivatalos: this is the beginning of a beautiful friendship. (...)" Bővebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése