2008. április 26.

Kisbusz nélkül

Eddig kimaradt a blogból, mert nem állt minden szükséges információ a TyBlog rendelkezésére, most azonban itt a legújabb szenzációs hír: Nem bírta a fürstenfeldi levegőt a kisbuszunk, mely kb. 1 hónapos kiképzése után úgy érezte váltania kell. Csak nem tudott. Így most épp egy magyarországi szervízben (nevet nem írok, ne csináljunk reklámot neki) várja az életmentő operációt. Az állapotára való tekintettel jelenleg sajnos látogatókat sem fogadhat. Amint változás áll be az állapotában, akkor természetesen közzé tesszük, hogy az aggódó szimpatizánsai megnyugodhassanak.

Holnap (mily meglepő) Roger Federer - Rafael Nadal összecsapás várható Monte Carlo-ban, miután Nadal 6-3, 6-2-re verte az orosz Davydenko-t, Djokovic pedig 6-3, 3-2-nél feladta Roger Federerrel szemben a küzdelmet. Tehát holnap 1530-tól várható a világranglista második helyén álló spanyol és a svájci világelső mérkőzése. Nadalról ugye köztudott, hogy a salak a kedvenc borítása, míg Federernek ez megy a legkevésbé, ugyanakkor ma alapvetően jól játszott Novak Djokovic ellen, így egy izgalmas küzdelemre számíthatunk a holnapi nap folyamán. A magyar nyelvű csatornák közül a Sport2 közvetíti élőben a döntőt.

Nem csak tenisz, hanem Forma-1-es futam is jutott a hétvégére, ugyanis a száguldó mezőny Spanyolországba látogatott. Az időmérő edzésen a finn Kimi Raikkönen autózta a legjobb időt, míg - némi meglepetésre - a hazai közönség előtt versenyző Fernando Alonso indulhat a második helyről, harmadik a másik Ferrari volánjánál Felipe Massa lett. Őket Kubica követi, Lewis Hamilton csak az ötödik helyre kvalifikálta magát, akit csapattársa, Kovalainen követ a sorban. A legjobb tíz további helyein Webber, Trulli, Heidfeld és Piquet osztozik. A mezőny második felét Barrichello nyitja, a Super Aguri volánjánál Takuma Sato pedig zárja a sort. A futamra a holnapi nap folyamán kerül sor, melyet Magyarországon az RTL Klub közvetít élőben 13:35-től. Ausztriában az ORF1 műsorán 12:45-től kezdődik a felvezető műsor, mely 15:55-ig tart. Ezen kívül a német RTL is 12:45-től a száguldó cirkusz eseményeivel foglalkozik, egészen 17:15-ig. A magyar nyelvű csatornák közül a SportKlub 19:00 órai kezdettel megismétli az RTL Klub délutáni műsorát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése