2008. április 28.

Fellebbezés

Kiderült, hogy mi volt a közéleti ösztöndíjra benyújtott pályázatom elutasításának az oka. Bár Kovács tanárúr 2008. április 10-én - tehát a hiánypótlási időszakban bőven beleférve - átküldte az illetékesek részére az ajánlását, erről a jelek szerint az "illetékes fél" mégsem tudott, ugyanis szerintük nem kaptak semmilyen mellékletet a benyújtott pályázatomhoz. Mivel ez nem így van, ennek megfelelően élni fogok a fellebbezési jogommal, bár nem sok reményt fűzök hozzá. Mindenesetre így most holnap a projektfeladatunk mellett átugorhatok Szentgotthárdra, hogy feladjam a levelet.

Ha már szóba került a projekthét, akkor - exkluzív beszámoló keretén belül - elmondom/leírom, hogy egyelőre egész jól haladgatunk a projektünkkel, főleg ha figyelembe vesszük, hogy csak párban dolgozunk. Immár reálisan látható remény/esély mutatkozik arra, hogy a határidőre valóban egy korrekt prezentációnk legyen. Kinézetét tekintve szerintem mindenképp mi leszünk a befutók.

A nyílt nap programja - újabb exkluzív hír - az alábbiak szerint alakul: Tehát április utolsó napján (értsd: 30-án) tartja a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központja idei nyílt napját (Tag der offenen Tür). A program 16.30-kor kezdődik a Hauptschule Schillerplatz Médiatermében a Dr. Kovács László intézetigazgató köszöntőjével, illetve az Alkalmazott nyelvészeti projektek nevű tantárgy fürstenfeldi projekthetén részt vevő hallgatók prezentációjával. Az eseménysor 18.00 órától a főiskola kollégiumában folytatódik (Studentenheimweg 7.) magyar néptánccal. Az est zárásaként 20.00 órától Jazz-est élőzenével, helyszín ugyancsak a kollégium. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése