2008. április 12.

Fürstenfeldi tavasz

Új album indult "Itt a tavasz, dagad a ..." szlogennel. Aki kíváncsi a kollégiumra és környékére tavaszi arculatban, az jöjjön ki és nézze meg. Avagy kattintson ide, és nézzen róla szép fotókat. Ez utóbbi ugyan nem ér fel az eredeti látvánnyal, de mindenképp több, mint a semmi. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ma mi is csak sóvárogva nézzük ezeket a képeket, hiszen inkább őszi, mint tavaszi az időjárásunk.

Előkerültek a szerdai csütörtöki Buschenschank képei, melyek azóta egy saját albumba már feltöltésre is kerültek. Akik szeretnék megtekinteni őket, ide érdemes klikkolniuk. Ha valaki Rucksackpeter hivatalos honlapját szeretné megnézni - nem kell semmi nagyra számítani, látszik, hogy nem én szerkesztem -, akkor erre érdemes továbbindulnia. Köszönet mindenkinek, aki fotózott, és a fényképeket a rendelkezésünkre bocsátotta. Jó látni, hogy ebben a szemeszterben is elkezdett gyarapodni a KJFF Fotóalbum. Csak így tovább, ezután is szívesen veszünk minden olyan fotót, amelyről úgy érzitek, hogy a honlapon a helye. Ha valóban odaillik, akkor mielőbb feltöltjük.

Emlékeim szerint csak az első Narancsvidék hogyvoltot említettem meg itt a blogban, azóta erről a sorozatról kicsit elfeledkeztem. Pedig nagyon jó sorozat volt - szerintem -, főleg az első évadja. Akinek megvan DVD-n, javaslom unalmas perceiben-óráiban vegye elő, és nézzen meg pár részt. Vagy olvassa el a már elkészült hogyvoltokat. A legújabb 1x05 részből egy rövid kedvcsináló: "(...)Ryan a Rákászkunyhóban felveszi a melót, és mikor Marissa vásárlás előtt beugrik Summerrel kajálni, a várható jattoktól megszédülve randira hívja a lányt. Summer bekavar az idillbe: kiderül, hogy idehívta Luke-ot is kajálni. Sandy felajánlja segítségét Jimmynek a védekezést illetően. Jimmy meglepődik, de mi nem: Sandy az elesettek védelmezője, a nők reggeli fröcsögése beindította nála a reflexeket.(...)"Az egyes hogyvoltok itt érhetők el: 1x01, 1x02, 1x03, 1x04, 1x05.

Bár véget ért az Odaát második évadjának magyar vetítése, mégsem kell hogyvolt nélkül maradnunk. Elkészült Annácska5 jóvoltából az első évad első részének hogyvoltja, mely itt teljes terjedelmében elolvasható. Egy kis ajánló belőle: "(...)Mit ad isten, másnap a Winchester fiúk pont akkor járnak arra, amikor a rendőrök helyszínelnek. De előtte még egy benzinkútnál kiderül, hogy a család hitelkártyacsalásból tartja fent magát, sőt Sam gyorsan le is kritizálja bátyja zenei ízlését, pedig mi nagyon örülünk, amikor felcsendül a Back to Black, az AC/DC-től. A hídnál Dean kezében kinyílik a kincsesláda, ami töménytelen hamis igazolványt tartalmaz. Odamennek kérdezősködni. A rendőrök épp arról beszélnek, hogy semmi nyom, teljesen tiszta az autó. Csak bennem merült fel a kérdés, hogy hová tűnt az a rengeteg vér? Kiderül, hogy a rendőrök nem tudnak semmit, Dean pedig gyakorlatilag lehülyézi őket. Hát szerintem nagy butaság volt. Mennek a városba megkeresni a srác barátnőjét, aki mellesleg, az egyik helyi rendőr lánya. Meg is találják, beszélgetés közben kiderül a helyi legenda, miszerint egy nő a hídon gyilkolássza a hűtlen hímeket.(...)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése