2008. április 11.

Lassan érkező képek

A jelek szerint valahol útközben elakadtak a képek, így egyelőre nem tudom közkinccsé tenni a Buschenschank Rucksackpeter képeit. Amíg megérkeznek, és feltöltésre kerülnek a legfrissebb képek, addig ajánlom mindenki figyelmébe a korábbi képeket, melyet ide kattintva lehet megnézni. További Buschenschank képeink itt és itt találhatók meg. Ezek közt is lesz Rucksackpeter, továbbá Windisch és talán még valami másik hely(ek) is. Viszont a Heinrichről mintha nem láttam volna képeket, holott voltunk már ott is - több alkalommal is, ha jól emlékszem.

Szombaton nagy esemény lesz Fürstenfeldben. Bérmálás, ami miatt például délben és este is minden asztal le van foglalva a FürstenBräu-ban. Na jó, mivel az esti csapat 5-6 óra körül jön, így belső információk szerint olyan 9 körül már érdemes lehet benézni, mert akkortól már lehetnek szabad asztalok. Azonban mi is az a bérmálás? "A bérmálás az a szentség, amelyben a megkeresztelt ember a Szentlélek vétele által megerősödik, hogy a hitet állhatatosan megvallja, vagyis, hogy a hite szerint éljen. Az ősegyházban eleinte nem hangsúlyozták a bérmálás külön szentségi jellegét, ugyanis közvetlenül a keresztség után, azzal együtt szolgáltatták ki. A keleti egyházban és a görög katolikusoknál ma is ezt a gyakorlatot követik. Krisztus után 200 körül azonban már különvált a két szentség kiszolgáltatásának szertartása.(...)" Folytatás itt.

Hamarosan ismételten elérkezünk a vizsgajelentkezés időszakához. Hétfőn (amikor mellesleg "valakinek" a névnapja is van) kezdődik a 4NNEKO (és minden 4... szak) vizsgajelentkezése. Érdemes tehát addig átfutni a Neptunban, hogy ki, mire (és nem kimire) és mikor szeretne jelentkezni. Kétségtelen, hogy ebben a szemeszterben sokat számít, hogy kinek mennyi pótlása, elmaradása van, és ezek közül melyik vizsgakurzus. A szerencsésebbek ugyanis aránylag kevés vizsgával túljuthatnak ezen a vizsgaidőszakon.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Tibi!
    Most kerültek fel a képek, néhány szép tavaszi is, ami jó is, mert most éppen megint ősz van FF-ben...
    GG

    VálaszTörlés