2008. március 31.

Odaát siker a JunkieAwards-on!

Jelentős sikert könyvelhet ez az Odaát című sorozat mindkét főszereplője a JunkieAwards "Eyecandy" kategóriájában. A Sam Winchester szerepét játszó Jared Padalecki csupán pár ponttal maradt le a dobogó második fokáról (a harmadik helyet szerezte meg holtversenyben Milo Ventimigliával, akivel a Szívek Szállodájában együtt is játszottak), míg a Dean Winchester szerepét megformáló Jensen Ackles egyértelmű fölénnyel szerezte meg az első helyet. (Másfélszer annyi pontja lett, mint a második helyezettnek) A teljes lista itt olvasható.

Természetesen nem csak a holtverseny érdemel képet - a maga érdekessége miatt -, hanem a végső győztes is, így íme egy kép Jensenről:Ha már szóba került az Odaát, akkor szeretném megjegyezni, hogy miután nálunk az RTL Klub műsorán pénteken véget ért a második évad, most hétfőn a Pro7 műsorán pedig az első évad utolsó része lesz. Mondhatnám úgy is, hogy az első évad két részből álló szezonfináléjának második fele kerül levetítésre este 20:15-től a Pro7 műsorán. Érdemes tehát mindenképp odakapcsolnia annak, aki tud németül, és megnéznie a finálét. Egyelőre nincs információ sem a német, sem a magyar (további) részek sorsáról. Hazai csatornán a harmadik évad várhatóan ismételten ősszel látható. A német "vonalhoz" pedig hozzá tartozik, hogy fizetős csatornán jelenleg is fut a második évad, a Pro7 részéről viszont nem tudni, mikor kezdi el vetíteni. Amint bármilyen információ(m) lesz ezzel kapcsolatban, az mindenképp megjelenik a blogon (bejegyzésben és/vagy az oldalsó sávban)

Aki még nem töltötte ki a kommunikáció szakdolgozatomhoz kapcsolódó kérdőívet, ideje pár percet szánnia rá, ugyanis már csak a héten lehet kitölteni, vasárnap "urnazárás", szavazatszámlálás - majd ha valaki óvást nyújt be, akkor újraszámlálás -, végül pedig eredményhirdetés. Ígérem, hogy a szakdolgozatomba írtakon túl itt a blogon is pár sorban beszámolok a végeredményről. Emlékeztetőül jegyzem meg, hogy a kitöltés név nélkül megtehető, ha valaki ide kattint. Akik már kitöltötték, avagy a hátralevő egy hétben kitöltik, azoknak mindenképp köszönöm az aktív közreműködést.

Akit pedig érdekel, hogy pénteken kivel is volt egy nem várt találkozásom, sajnos egy újabb napig még mindenképp várnia kell. Azonban hamarosan erre is sort kerítek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése