2008. március 30.

Magyar buli után

Egy újabb nagyon jól sikerült Magyar Party-n vagyunk túl. Ezúttal az egy hónappal ezelőtti létszámhoz képest még többen voltak. Sajnos a kollégium lakói részéről nem mutatkozott sokkalta nagyobb érdeklődés a program iránt, pedig én már az előző buli másnapján - tehát jó előre - szóltam nekik a következő időpontjáról. Vagyis aki szeretett volna, tudott volna jönni. A parti ideje alatt ért minket az óraátállítás is. Az első csoport 3 óra, a második 5 óra körül érkezett vissza a kollégiumba - már a nyári időszámítás szerint nézve. Aki most kimaradt, de legközelebb szeretne egy magyar bulin részt venni, jegyezze fel: minden hónap utolsó szombatja Magyar Party.

Azonban nem kell ennyit várni arra, hogy ismételten partihangulatba kerülhessünk. Jövő hét pénteken (nem mintha ezen a héten lenne még/már vissza pénteki nap) szülinapi buli lesz, ugyanis Bea ****. születésnapját ünnepli. (Nem tudom mennyire örülne, ha közkincs lenne a szám, így akit valóban érdekel, hogy hányadik, avagy szívesen részt venne a szülinapi bulin, akkor érdemes pénteken Leitersdorf bei Hartbergbe, a Beata's Pub-ba ellátogatnia) A további Magyar Party-k időpontjáról egyébként a TyBlog is rendszeresen beszámol. Egyrészt a bejegyzésekben, másrészt a jobb oldali hasábban található külön box segítségével.

Frissült a TyBlog - Magyar Party képgaléria a tegnap este képeivel, melyek ide kattintva megtekinthetők. Emellett még pár kép került fel más kategóriákba is, tehát érdemes átböngészni a TyBlog Fotóalbumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése