2008. március 23.

Ma este Viasztestek

Mindenekelőtt 'Boldog Nyuszit!' szeretnék kívánni minden blogolvasómnak. A lányoknak sok/kevés locsolót (igény szerint a megfelelő aláhúzandó), fiúknak meg tojásokat. Én már hármat kaptam összesen, pedig nem is locsolkodtam. Kettőt pénteken a bankban, amikor feloldattam a tiltást a netbankomról. Egyet pedig a FürstenBräu-ban, amikor vacsizni voltam tegnap este. Akit érdekel egy tartalmas bejegyzés a húsvétról, az ide klikkolva elolvashatja a tavalyi összeállítást a TyBlogról. Itt pedig a locsolóversikés képeslap.

Sikerült majdnem megint utólag szólnom filmajánlót illetően. Ma este 22:05 perces kezdettel érdemes a Pro7 adására kapcsolni, ugyanis az a Viasztestek című film lesz látható, melyben a Szívek Szállodájából és az Odaátból is ismert Jared Padalecki is játszik. Egy kis ajánló a filmhez a Port.hu oldaláról: Carly, Paige és barátaik az év legnagyobb egyetemi focimeccsére tartanak. Éjszakára sátrat vernek, hogy másnap folytatják majd útjukat. A reggeli ébredést követően kellemetlen meglepetésben van részük, úgy tűnik, a kocsijukat valaki megrongálta. Szorult helyzetükben a közeli Ambrose-ba mennek segítségért. A városka fő látványossága Trudy Viaszmúzeuma, ahol megdöbbentően életszerű viaszfigurák vannak kiállítva. Hamarosan kiderül, miért is annyira élethűek. Ha nem akarnak ők is közéjük kerülni, fel kell venniük a harcot a brutális gyilkossal.

Ha már szóba került Jared Padalecki, akkor egy friss hír a Sorozatjunkie oldaláról, mely hozzá kapcsolódik: Nagyon úgy néz ki, hogy Jared Padalecki (Supernatural) lesz az új Péntek 13-feldolgozás főszereplője. Emlékeztetőül megjegyzem, hogy jövő hét pénteken lesz a második évad fináléjának befejező része, holnap pedig jön a most pénteki rész hogyvoltja azok számára, akik lemaradtak róla, avagy szívesen elolvasnák mégegyszer a történetet. A következő rész promója pedig a tegnapi bejegyzésben látható.

A zuhanó amerikai autóeladások ellenére a Chrysler vezetése optimista: a 2011-es évet már pozitív eredménnyel szeretnék zárni. A detroiti cég terveiről Robert Nardelli vezérigazgató nyilatkozott: elmondta, hogy a jelenlegi veszteségek ellenére jelentős befektetéssel igyekeznek felújítani a cég kínálatát. Csak fejlesztésre bő 3 milliárd dollárt költenek: a következő néhány évben egyebek közt tiszta Bluetec dízelmotorokat, duplakuplungos váltókat, hibrid hajtásláncú modelleket és egy új V6-os motorcsaládot mutatnak be. A hír folytatása a Totalcar oldalán olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése