2008. március 22.

Egy hét múlva ismét Magyar Party!

Tegnap este volt látható az RTL Klubon az Odaát második évados szezonfinálénak az első része. Aki látta, gondolom már alig várja a jövő hetet, hogy folytatódjon a történet. Aki nem, annak pedig már csak hétfőig kell türelemmel lennie, amikor várhatóan ismételten jön az aktuális hogyvolt. Addig pedig egy kis kedvcsinálóként álljon itt az évadfinálé második részének hivatalos promója. Majd előtte azért emlékeztetek még mindenkit rá, nehogy kihagyja bárki is a szezonfinálét.



Továbbra is szépen halad a kérdőívem kitöltése, immár 170 feletti válasz érkezett. Köszönöm mindenkinek, aki válaszával hozzájárult a szakdolgozatomhoz, aki pedig még nem tette volna meg, annak üzenem, hogy még mindig nem késő kitölteni! Egyetlen feltétel, hogy Szekszárdon, avagy Szekszárd környékén lakjon, és hallgassa a rádiókat. (Mindenekelőtt az Alisca Rádiót és/vagy a Rádió Antrittot, hiszen róluk szól a szakdolgozatom)

Mint korábban említettem, szombaton (nem most, majd csak egy hét múlva) Magyar Party. Előkerestem azóta az ehhez kapcsolódó telefonszámokat is, amennyiben valakinek szüksége lenne rájuk. Kettő is van egyből, így még akár válogatni is lehet: 06641335332 és 06644844796. A helyszín pedig Bad Waltersdorf, Leitersdorf 14: Beata´s Pub. A hely nevéről jutott eszembe, hogy boldog névnapot a Beátáknak, külön kiemelve Waxwender és Hajnal Beát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése