2008. március 25.

Ki lesz a DJ?

Akik szeretik a sajtokat, azoknak szerdán mindenképp érdemes egy Merkur-t útba ejteniük. Ugyanis március 26-án a sajtokra lesz 25% kedvezmény. Így hirtelen Oberwart és Graz, ami eszembe jut helység, ahol van ilyen üzlet, de a honlapjukról további információ szerezhető - többek közt - erről.

Amennyiben valaki még mindig nem töltötte volna ki a kérdőívemet, és időközben rájött, hogy Szekszárdon, esetleg Szekszárd környékén lakik, ráadásul rádiókat is hallgat, akkor lassan ideje lenne, hogy szánjon erre a tevékenységre is pár percet. Végülis most, a húsvét alatt volt idő feltöltődni eléggé az ilyen feladatokra is.

Ha már szóba került a húsvét: Az feltűnt már bárkinek innen - vagy akár máshonnan -, hogy a Kodolányi János Főiskola honlapjai közül - tudomásom szerint - csak és kizárólag a Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központnak jutott eszébe húsvét alkalmából egy-egy (értsd: egy német - egy magyar) képeslappal kedveskednie a látogatóinak? Ki lehetett olyan figyelmes, hogy még erre is gondolt? :) (Ezért jár pont a közéleti ösztöndíjnál?)

Arról tudtatok egyébként, hogy elnyelt a föld közel 20 hallgatót? Legalábbis a ma visszaérkezettek közül többen kérdezték tőlem, hogy találkoztam-e azzal a 20 (ha jól tudom ennyit elmítettek) hallgatóval, akik a hétvégén jöttek ki. Nos, mint arra egy korábbi bejegyzésben utaltam, élő (és/vagy már nem élő) emberrel is alig találkoztam a kollégiumban ez alatt az egy hét alatt. Tehát ennyi hallgatóval pedig már végképp nem.

Többször említettem már korábban, hogy hétvégén Magyar Party lesz, most azonban egy kérdés merült fel ezzel kapcsolatban bennem. Egész pontosan azt kérdezték tőlem, hogy ki lesz a DJ a mostani alkalommal, ugyanis - állítólag - Zsolti már nem jön többet. (Gondolom ezen feltételezés alapja valami olyasmi lehet, hogy már nem dolgozik itt, de mivel váratlanul ért ez a felvetés, így nem feszegettem a kérdés alapját) Amennyiben bárki bármi biztosat tud ezügyben, bátran jelezze a TyBlog szerkesztősége felé. Amennyiben nekem lesz új információm, akkor pedig én osztom meg mindezt.

A Magyar Party-ról jut eszembe, hogy a jelek szerint a korábbinál (értsd: utolsó alkalom) mindenképp nagyobb érdeklődés mutatkozik most rá. Majd meglátjuk, hogy szombat estéig kitart-e a kezdeti lelkesedés, vagy sem. Akit a partival kapcsolatos részletek érdekelnek, keresgéljen vissza a bejegyzések között - olyan sokat nem kell -, és megtalálhat minden szükséges információt a rendezvénnyel kapcsolatban.

Emlékeztetőül szeretném megjegyezni a Szívek Szállodája rajongóinak, hogy mától ismételten látható a VOX műsorán a Gilmore Girls délelőtt 11 órás kezdettel. Ennek tükrében szeretném kérvényezni, hogy a 11-12 óráig terjedő sávban rendeljünk el rendkívüli tanítási szünetet, avagy erre az időre jelöljünk ki másik tantermet a mostani helyett. További alternatíva lehet, ha a heimleiteri szerepkört bővítjük azzal, hogy a jelentkezőknek díjmentesen biztosítania kell, hogy a saját tévéjén nézhető legyen az adott időpontban a sorozat soron következő része. Zárásként a témához megemlíteném, hogy természetesen otthon a Viasat3 a megszokottak szerint vetíti a sorozatot.

Reggeli sávban - ez még talán belefér az órakezdet elé - ugyancsak a VOX kínálatából tudom ajánlani a Hetedik mennyország című sorozatot. Itthon a TV2 vetítette utoljára, előtte pedig emlékeim szerint mintha a Viasat3 műsorán ugyancsak látható lett volna, de ezt teljes határozottsággal azért nem merném állítani. Talán ennyir mára a programajánlókból.

Ha már szóba került kicsit fentebb Heimleiterünk, akkor egy kérdés: Ugye mindenki felköszöntötte tegnap névnapja alkalmából? Rajta kívül egyébként további Gáborok is fordultak itt kint meg. Hirtelen hallgatóként Molnár és Szitás, vendégként Negyelszki, kollégiumi vezető tanárként pedig Gulyás Gábor jutott eszembe. Szóval utólag is boldog névnapot minden érintettnek!

Ahogy ígértem, fogytatódik az Antenne Steiermark Kulthitwochenende TOP150 listája, ma a 100-51 helyezettek kerülnek sorra:

100. Peter Gabriel: Solsbury Hill
099. AC/DC: You Shook Me All Night Long
098. Nik Kershaw: The Riddle

097. Elton John: I'm Still Standing
096. Cock Robin: Just Around The Corner
095. Steve Miller Band: Abracadabra
094. Billy Idol: Flesh For Fantasy
093. Starship: We Built This City
092. Mike Oldfield: Shadow On The Wall

091. Santana: Samba Pa Ti
090. Toto: Rosanna
089. Joe Cocker: Unchain My Heart
088. 10 CC:I'm Not In Love
087. Murray Head: One Night In Bangkok
086. Manfred Mann: Blinded By The Light

085. U2: With or Without you
084. Cars: Drive
083. Bryan Ferry: Let's Stick Together
082. Cyndi Lauper: Girls Just Want To Have Fun
081. REO Speedwagon: Keep The Fire Burnin'g
080. Spandau Ballet: True
079. Tears For Fears: Shout
078. Huey Lewis & The News: I Want A New Drug
077. Rocky Horror Picture Show: Time Warp
076. Phil Collins: Sussudio
075. Bon Jovi: Livin' On A Prayer
074. Eurythmics: Sweet Dreams (Are Made Of This)
073. Steve Mille Band: Rock'n Me
072. John Parr: St. Elmo's Fire (Man In Motion)

071. Clash: Should I Stay Or Should I Go
070. Duran Duran:Wild Boys
069. Electric Light Orchestra: Don't Bring Me Down
068. Meat Loaf: You Took The Words Right Out Of My
067. Bruce Springsteen: The River
066. Tina Turner: The Best
065. Billy Joel: Uptown Girl
064. Robert Palmer: Addicted To Love
063. Foreigner: Urgent
062. David Bowie: Let's Dance
061. AC/DC: Highway To Hell

060. Madness: Our House
059. Kiss: I Was Made For Loving You
058. Simple Minds: Don't You (Forget About Me)
057. Deep Purple: Smoke On The Water
056. Pointer Sisters: Jump (For My Love)
055. Yes: Owner Of A Lonely Heart
054. Falco: Der Kommissar
053. Michael Jackson: Beat It
052. Police: Every Breath You Take
051. Supertramp: The Logical Song


Holnap következik a sorozat befejező része, a legjobb 50 felvétel. Érdemes tehát holnap is a TyBlog hasábjait olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése