2008. február 14.

Végre valaki...

Mivel ma - várhatóan - a csapból is a Valentin-nap fog folyni, így ezzel különösebben nem is szeretnék foglalkozni. Akit ez a téma érdekel, nézzen el ide, ide, esetleg ide. Akit pedig valami más (is) érdekel, az maradjon itt a TyBlog-on. Esetleg utána nézzen át ide.

Végre egy olyan csoport, ahonnan valakit érdekel az Odaát. Már kezdtem csalódottnak érezni magam, hogy rajtam kívül voltaképp senkit sem érdekel ez a sorozat. De most végre megtört a jég. Mert bár Tünde megjegyzett annyit róla, hogy két jóképű színész játszik benne (bocs, ha nem pontos az idézet), de ez azért távol áll az érdeklődéstől. Most azonban, miután sikerült beelőznöm hétfőn, és időben lefoglalnom a tévét, miközben néztem az Odaátot, egy társra találtam. Akit ugyancsak érdekel a sorozat. Na jó, elsősorban a barátját, de őt sem hagyja hidegen, ami azért előrelépés az eddigiekhez képest.

Itt jegyezném meg, hogy a Pro7 kicsit mellényúlt, és a sorban következő rész helyett az azt követőt vetítette, és csak a jövőhéten kerül levetítésre, aminek most kellett volna. Úgy látszik, hogy porszem került a gépezetbe, és ezzel pillanatok alatt lőttek a híres német precizitásnak. Változik a világ, már a németek sem a régiek. Tehát akkor emlékeztetőül: Jövő héten hétfőn 20:15-kor Odaát (Supernatural) a Pro7 műsorán, amikor a 'Gyilkos vadászat' című rész kerül levetítésre (a híres német precizitás függvényében).

Ha már szóba került a sorozat, akkor egyben letudnám a hazai vetítés promócióját is. Tehát RTL Klub, péntek este, 23:10. A Halálút (Roadkill) című rész lesz látható, melyben Molly és férje, David az ötödik házassági évfordulójukon épp egy erdei úton kocsikáznak, mikor egy férfi áll az útra. A nő elrántja a kormányt, majd egy fának csapódnak. Mikor felébred nem találja a férjét. Elindul megkeresni, és talál egy elhagyatott házat, ahol az "elütött" férfi is ott van. Üldözni kezdi Mollyt, aki az útra kiszaladva épp a Winchester testvérek kocsiját állítja meg. A sztori folytatása a fent említett időpontban és csatornán.

(Forrás - Epizód leírása: Wikipedia, Képek: Supernatural.tv)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése