2008. február 26.

Ráncfelvarrás a KJF honlapján

Aki mostanság jár a Kodolányi János Főiskola hivatalos honlapján, láthatja, hogy folyamatosan halad az oldal ráncfelvarrása. Aminek örülök, hogy az oldalt "fel-alá" rohangáló hírek végre egy normális megjelenést kaptak a kezdőlapon. Nem csak ez az egyetlen újdonság azonban, amivel a szemfüles látogató találkozhat akkor, ha felkeresi a főiskola honlapját. Ugyanis a lap aljára görgetve találkozhatunk egy "Tudtad-e, hogy...?" és egy "Hallgatóink mondták" dobozzal. Nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy ezek a kijelentések, amik itt találhatók, a felvételis kiadványból lettek átvéve ide? No nem azért, mintha ez baj lenne. Mindezekkel együtt a két oldalsó hasáb is némi átalakuláson esett át, felfrissült a kinézete. Egyértelműen a javára váltak ezek a változások.

A megújuló honlapot látva jutott eszembe, hogy anno a Fürstenfeldi Intézet honlapjához kaptam anyagot Kovács tanárúrtól egy szép PowerPoint prezentációban. Mivel tetszett a diák háttere (KJF-es design), így jól félre akartam tenni. Erre most meg nem találom sehol :( Az meg azért ciki lenne, ha csak a dia háttere miatt azt mondanám a tanárúrnak, küldje el újra, hisz a rajta levő anyagokat már felhasználtuk, így erre nem tudnám ráfogni, miért kellene újra a prezentáció. Hát... erről ennyit.

Aki nem látta péntek este a RTL Klub műsorán az Odaát című sorozat második évadjának tizenhetedik részét, mely magyar keresztségben a vérfarkas címet viselte, akkor a hogyvolt blog jóvoltából ezen a linken keresztül elolvashatja az összefoglalóját. Ha már szóba került a rész: Ki miként értelmezte az epizód végén Dean könnycseppét? (Lásd mellékelt kép) Az egyik Odaátos fórumon ugyanis számos lehetőséget vázoltak fel a fórumozók, melyek - szinte - mindegyike lehet a "helyes megoldás". Mellesleg remélem a tegnapi Pro7 részt is néztétek!

1 megjegyzés:

  1. Én azt a könnycseppet így értelmeztem: Sztem azért sírt mert tudta hogy Sammy szomorú és hogy már megint el kell veszítenie azt a lányt aki szeret.És hogy pont ő lövi le.

    VálaszTörlés