2008. február 27.

Szabadegyetem

Eddig jól lemaradt a TyBlog az eddigi Szabadegyetem előadások beharangozásától - most is majdnem -, de az utolsó pillanatban felhívnám mindenki figyelmét a ma estire: Sós Péter János: On-line reklám. Akit érdekel: Budapest, Frangepán utca 50-56. nagyelőadó. A KJF Ügyfélszolgálatának naptárát böngészve egyébként naprakész információk szerezhetők könnyedén, hogy ki, mikor, hol és miről tart majd előadást. Valamint ha nem felejtem el, akkor természetesen itt is megemlítem, hátha valakit itt könnyebben "utolér" az információ, mint az ügyfélszolgálat honlapján. Eddig egyébként csak Majorosi Anna: Kulturális minták alakítása a globalizációs környezetben című előadásáról maradhattak le esetleg egyesek, mivel Kevy Beáta előadása betegség miatt elmaradt. Ha valaki volt esetleg Majorosi Anna előadásán, akkor bátran megírhatja, hogy milyen volt.

Jövő héten szerdán a Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59. nagyelőadót érdemes célba venni, hiszen Hercz Mária: A tudás megváltozott szerepe a világban kerül sorra a Szabadegyetem keretein belül. A kezdési időpont mindkét előadás esetében 18:30. Erre az előadásra is érvényes, hogy ha valaki részt vett rajta, akkor várom az azzal kapcsolatos véleményeit. A további előadásokról bővebben tehát a KJF Ügyfélszolgálat honlapján lehet tájékozódni azoknak, akiket érint mindez.

Régóta ígérgetem, hogy exkluzív képek kerülnek publikálásra a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központ kisbuszáról. Nos, hogy ne tűnjön üres ígérgetésnek mindez, így íme, itt egy kép ízelítőként. Azért csak egy, mert nem szeretném, ha a bőség zavara bárkit is összezavarna. Azonban mindenképp lesznek még képek a későbbiekben is a már sokat emlegetett kisbuszról. Amíg publikálásra kerül a többi kép a kisbuszról, addig érdemes ezt, ezt, ezt esetleg ezt, vagy ezt a honlapot megnézni. Majd aki a végére ért, kezdheti újra a sort. Vagy gyönyörködhet a kisbuszunkba. Esetleg segíthet keresni a KJF hátteres PowerPoint diámat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése