2008. február 24.

Minden hónap utolsó szombatján

Sajnos végül a kollégium lakóinak többsége kihagyta a tegnap esti Magyar Party-t. Azt hiszem bátran mondhatjuk, hogy bánhatják, hogy itthon maradtak. De semmi probléma, már megvan a következőnek az időpontja, így bátran be lehet írni a naptárba. Minden hónap utolsó szombatján kerül megrendezésre a Magyar Party. A koli jelenlegi társulatának fel van adva a lecke, hogy bebizonyítsák, mennyire tudják jól érezni magukat egy ilyen partin. Az előző szemeszter hallgatói ugyanis magasra tették a lécet.
Magyar party
Sajnos nem csak a kollégium részéről, de a környező magyarok részéről is kisebb érdeklődés mutatkozott, mint azt gondolná az ember. Pedig Beán kívül nem tudok másról, aki rendszeresen csinálna hasonló rendezvényt, ahol a környék magyarjai találkozhatnának. Pedig nem kellene sok a részvételhez, csak talán egy kis összetartás. Remélhetőleg legközelebb ez jobban sikerül, és egy még a mostaninál is jobb Magyar Partyról számolhatok be itt, a TyBlog oldalain.
Magyar party
Mivel Beáék költöztek, így a TyBlog kapcsolódó képtárának az elérhetősége is megváltozott. A korábbi Cavallo Caffé helyett Magyar Party címen kell keresni a képeket. (Sajnos a mostani eseményről nem készült fotó a TyBlog részéről, a beírásba illesztett fotók a korábbi helyen készültek)
Magyar party
Holnap este - mint az az oldalsó sávból jól látszik - ismételten lesz Odaát a Pro7 műsorán. Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a részt - rövid ismertetőjét lásd oldalt -, szerintem mindenképp érdemes megnézni. Különösen azért, mert ebben a részben szivatja rendre egymást a két Winchester testvér. Külön ajánlom Sam nevetését annál a résznél, melyről a képet is mellékeltem (lásd lentebb). A részhez kapcsolódó érdekesség, hogy az epizódban hallható honlapcímet a valóságban is elkészítették, itt lehet megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése