2008. február 23.

Ma este Magyar Party

Tegnap este remélem minél többen nézté(te)k az Odaátot - attól függetlenül, hogy most nem írtam bele külön a pénteki bejegyzésbe. Nagyon jó rész volt - szerintem -, tehát bánhatja, aki nem látta. A rész végén lévő fordulat következtében az addig happy end-es sztori átváltott egy érzelgős és egyértelműen szomorú befejezésbe. Mindettől függetlenül úgy gondolom egy 5-ös skálán megérdemli a maga 5-ös osztályzatát. Egyedüli negatívumként annyit lehetne megemlíteni, hogy a fő történetszál semmit sem haladt előre. Ha már Odaátról beszélünk, akkor íme, egy video:


Mégegyszer emlékeztetőül megemlíteném, hogy ma este Magyar Party. A szervezők mindenkit várnak sok szeretettel. Akit a részletek is érdekelnek, nézze meg a tegnapi, avagy tegnapelőtti hozzászólásokat, ott látható a cím, illetve 2 telefonszám is.

Végre nem csipog már a tűzjelző! (Vagy füstjelző, vagy akármilyen néven is fut ez a szerkezet) Az elején fel sem tűnt, de mostanra végre igen, hogy nincs az az idegesítő csipogás többé. Hurrá!

Remélem nem felejtette el senki, hogy hamarosan jönnek az exkluzív képek a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának kisbuszáról. Addig is türelem... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése