2008. február 20.

Merülő tűzjelző

FürstenBräuA TyBlog szerkesztőségéhez eljutott információk szerint valóban megkapta az előre vízionált ellenfelet a pénteki FürstenBräu program. Azért remélem, hogy végül nem mindenki egy újabb Garfield-este mellett dönt. Ne feledjétek, hogy a változatosság gyönyörködtet. Hát még egy vacsora a jól ismert és méltán elismert FürstenBräu-ban. (Esküszöm lassan jutalékot kell kérnem tőlük ezért a sok ingyen reklámért.) Egyelőre még van idő gondolkodni a dolgon. Ha csütörtök délutánig lesz jelentkezés, akkor a jelentkezők számának függvényében foglalok asztalt, ha később sikerül csak jelentkezőre lelni, akkor megyünk és ülünk, ahol lesz hely. Ha nem lesz jelentkező, akkor pedig megyek egyedül, és bízom benne, hogy a tanár házaspár megint ott lesz, akit múltkor a jóreggelt-jónapot-jóestét hármasra is meg kellett tanítanom magyarul. Lehet ideje lenne magyar nyelviskolát nyitnom Fürstenfeldben? :)

GrazA hétvégére nézve is szeretnék programajánlattal élni. Amennyiben jó lesz az idő - még nem néztem erre vonatkozóan előrejelzést -, akkor érdemes lehetne szombaton "átugrani" a tartomány központjába, a 2003-as európai kultúrális fővárosi címet is elnyerő Graz-ba. Az elmúlt napok többnyire viszonylag kedvező időjárása szülte ezt az ötletet, valamint az a tény, hogy mostanában nem voltam Graz városában - maximum a Shopping City Seiersbergig jutottam el -, így egy kicsit mintha már hiányérzetem lenne. Most már csak abban kell reménykednem, hogy legalább olyan jó idő lesz a hétvégén, mint az elmúlt napokban, és nem az elmúlt hétvége igen kellemetlen időjárása tér vissza erre a hétvégére is. Mindent összevetve: Ha jó az idő, akkor Grácra fel! (Vagy valami hasonlóan frappáns "csatakiáltást" tessék most ide elképzelni)

Mindannyiunk kedves - egyeseknek különösen kedves - Heimleiterünk figyelmét szeretném ismételten felhívni arra - amit személyesen már korábban megtettem, mielőtt valaki azt feltételezné, hogy csak blogon keresztül tudok üzengetni -, hogy az emeleten a Z.6. környékén továbbra is - feltehetően az egyik üres szobában - jelzi az egyik tűzérzékelő, hogy le fog merülni. Miután - mint a szerkesztőségünkbe eljutott információ is megerősíti - nem csak engem, hanem lényegében a többieket is zavarja erről a részről, így praktikus lenne mielőbb hatástalanítani a "drágát", hogy ne zavarja a többiek nyugalmát. Erre két megoldás létezik: Az egyik, hogy felhívjuk a jelző figyelmét a házirendre, és kérjük este legyen csendben. A másik, hogy elemet cserélünk benne. Utóbbi esetben az én készülékem is kérne egyet, mielőtt valami probléma származna mindebből.

Frissült a TyBlog Fotóalbuma - bizony, nem csak a KJFF-nek van olyan. Ha már szóba került: Amint van olyan kép, melyet érdemesnek tartotok feltenni a fotóalbumba (képtárba), akkor ne habozzatok, juttasátok el a TyBlog szerkesztőségébe, avagy a kollégiumi vezető tanárhoz. (Hú, de hivatalos lett ez most) Azt egyébként észrevettétek, hogy ma se egy sor, se egy link, se egy fotó, se egy videó - szóval semmi sem kapcsolódott Jared Padaleckihez?

Hamarosan: Aki még nem látta a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának kisbuszát, érdemes visszanéznie, hiszen hamarosan frissen készült képeket közlünk róla. Érdemes tehát továbbra is a TyBlog-ot olvasni. (No nem csak ezért!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése