2008. február 21.

Négyszázadik

A mai a TyBlog 400. bejegyzése. Ergo holnap már legalább ezt megünneplendő kötelező eljönni a FürstenBräu-ba. Felejtsük már el egy kicsit azt a $#!%$#@%^# Garfield-ot. Egy újabb programajánlatom van egyébként, mely felhívás épp az elmúlt percekben érkezett a TyBlog szerkesztőségébe. Tehát még friss, ropogós, csak óvatosan, nehogy megégessen valakit!
Február 23-án újra Magyar Partyt rendezzünk!
Helyszín:Leitersdorf Bei Hartberg Beata´s Pub!
06641335332 és 06644844796 Sok szeretettel várunk benneteket!
Nem szeretnénk esetleg menni? Mégiscsak jobb szombat esti program, mint például az a $#!%$#@%^# Garfield, nem? Ez egyébként azt jelenti, hogy jön Zsolti is ki zenélni, avagy már leváltották a DJ posztról? Amennyiben nem, akkor akár mondhatjuk azt is, hogy Dj. Speeraw és Little Deejay küzd meg - többek között - a KJFF hallgatóinak kegyeiért. Melyik kerül ki győztesen? Én mindenesetre tudom mindenki figyelmébe ajánlani Beátáék magyar partiját, érdemes elmenni. Eddig, amikor elmentünk - cáfoljatok meg, ha nem így van -, akkor mindig nagyon jól éreztük magunkat.

Érdemes ezentúl is visszanézni a TyBlogra, hiszen bármelyik bejegyzésben szerepelhetnek az exkluzív képek a Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központjának nemrég "kiutalt" kisbuszáról. Emellett számos nagyon hasznos, valamint teljesen haszontalan információ várható ezután is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése