2008. február 12.

Buschenschank?

Tényleg nincs senkinek Gilmore Girls DVD-n? Vagy csak ennyire passzív mindenki? Hahó!! :(( Gábor! Neked annyi filmed van... neked sincs meg?? Úgy látszik valami jutalmat kell kitűzni, ha célt szeretnék elérni a témával kapcsolatban. Akinek megvan a fent említett sorozat, és elsőként jelentkezik, azt meghívom a FürstenBräu-ban egy Großes Dunkles-ra. Szóval, kéretik tolongani innentől!

Erről jut eszembe: Ha még nem volt különösebben sehol a jelenlegi társulat, és szeretne valamilyen programot mégis beiktatni magának, és érdekli, miként készül a sör, akkor a FürstenBräu-ban van ilyen vezetés. Előnye, hogy nem kell sehova sem utazni érte, ráadásul a "program" végén kóstoló is van.

Továbbá: nem gondolkodott esetleg valaki Buschenschankban? Személy szerint én ugyanis már rég voltam bármelyikben is, így esetleg, ha lenne rá igény, akkor szerintem megszervezhető lenne. A Tündétől kapott (köszönet érte) Buschenschankkalenderből (melyet természetesen most is "A Firma" támogat) kiderül, hogy a Heinrich nyitva van (csütörtöktől vasárnapig). Großwilfersdorf nincs is messze, továbbá a Heinrich-hel is eddig mindenki meg volt elégedve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése